EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, Naujoji vaikų karta

Prieš paminėdama astrologiją, norėčiau apsistoti ties vaikais. Visais laikais žemėje gimdavo ypatingi žmonės. Atnešti žmonijai naują kryptį, meilę ar šviesą. Tačiau žmonija norėjo patirti kitokias pamokas. Ir naikino Dievo vaikus. Jų buvo nemažai, tačiau ne tiek, kiek gimsta  šiuo laikmečiu.

NAUJOJI VAIKŲ KARTA

Į žemę ateina nauja karta. Tai tie žmonės, kurie ištaisys žmonijos padarytas klaidas. Per mediumus gauta informacija sako, kad gimsta Angelai, ypatingai talentingi vaikai, Dievo pasiuntiniai.  Jei neįskaitysime ligonių, kurie atėjo su karminėmis pamokomis sau arba kitiems. Jeigu jūsų šeimoje auga nekantrus ir su stipriu charakteriu vaikas, pasidomėkite, ar kartais neauginate indigo ar kitokių dangiškų pasiuntinių vaiko? LEE CARROLL knyga „Indigo vaikai“ pateikia daug informacijos šiais klausimais. Didis filosofas Kalis Gibranas sakė, kad vaikai nėra mūsų vaikai. Jie yra Dievo vaikai, tik  ateina per mus. Vaikų skriausti negalima. Gal su tokiais vaikučiais reikia daugiau kantrybės, tačiau nepagailėkite meilės ir laiko jiems. Neapsivilsite. Atlikime rūpestingai mums Kūrėjo patikėtą darbą – rūpintis vaikais. Mediumai perduoda Nematomojo pasaulio žinią, kad  šiuo metu 30 procentų žmonijos yra Angelai. Todėl neskriauskime ir nežeminkime vaikų.  Gal net pradėkime mokytis iš jų, nes daugumos jų Intelekto Rodiklis yra daug aukštesnis už mūsų. Tai Šventieji, kuriems  taip pat reikia meilės ir dėmesio, ypač vaikystėje iki kol jie sustiprės, nes jie ateina iš aukščiausių sferų, kuriose nėra smurto bei prievartos.  Žemėje inkarnuojasi  77 lygių sielos. Tai labai aktyvūs vaikai, turintys „mistinių“ galių ir gerai išvystytą intuiciją. Dauguma jų niekada nebuvo Žemėje. Todėl neužterškite jų savo pykčiu, materialumu ir neišmanymu. Padėkite jiems atskleisti jų gabumus, stebėkite ir puoselėkite jų fantazijas, išmokykite rūpintis kūnu, nes dauguma jų niekada neturėjo fizinio kūno apvalkalo. Vaikai iki 22 metų amžiaus (gimę nuo 1983 metų) gali būti tie specialūs pasiuntiniai.  Paminėsiu tik keletą iš jų:

1.Kristaliniai vaikai. Jie kilo iš  pirmojo  baltos Šviesos  spindulio – Dievo galvos. Atėję iš Visatos gelmių. Atstatys šventąją geometriją. Tie vaikai turi turėti savo šventą vietą, kurioje gali jaustis saugiai.  Jie yra telepatiniai ir gali komunikuoti su pasauliais per savo vidinį   ir išorinį būvį. Be savo šventos vietos jie gali pasiduoti emocijoms   ir mintims tų, kurie  yra  jų aplinkumoje ir tuo pačiu prarasti ryšį su savo identiškumu.

  1. Delfinų vaikai. Atėję iš antrojo Dievo spindulio – akvamarino spalvos. Jie atstatys Žemės atmosferą ir pakeis žmonijos sąmonę kuriamam naujam pasauliui. Labai organizuoti, linksmi, pilni išradingumo. Jie apdovanoti galimybe kurti naujas šviesias ir džiaugsmingas  organizavimo formas, vadovavimą ir tekėti  su tėkme lengvai ir didingai. Jei juos supa aplinka su prievarta, tie vaikai tampa užsispyrėliais ir ieško aplinkos, kur galėtų apsisaugoti nuo prievartos energijų. Tokiais atvejais jie gali paslaptingai pradingti iš pasaulio.
  2. Vaikai iš trečiojo spindulio. Tai vaivorykštės vaikai. Tai archangelų globojami vaikai, kurie ateis pakeisti žmonijos sąmonę ir padės priartinti prie Dievo energijos kiekvieną viduje. Jie sujungs žmones į Visumą. Vaivorykštės vaikai niekada nebuvo žemėje, todėl labai svarbu juos išmokyti gyventi fiziniame kūne. Labai svarbu jiems padėti ir rūpintis jais, nes kitu atveju, jie užslopins Dievo suteiktus talentus ir nebematys Dievo akimis. Jei tai atsitiks, jie praras savo tikrąją prigimtį ir pradės į viską žiūrėti savo tėvų ar autoritetų akimis. Jie padės žmonijai susigaudyti savyje.
  3. Ketvirtojo Dievo spindulio vaikai. Persiko spalvos spindulio vaikai. Alkyono vaikai. Atėję iš Plejadų Alkyono žvaigždės. Jie turi ypatingą atmintį, kitaip juos būtų galima pavadinti duomenų žinovais. Jie puikūs psichologijos žinovai, didžiai išmintingi, žinantys tiesą apie Dievą. Labai svarbu tiems vaikams, kad aplinkiniai bendraudami su jais būtų labai sąžiningi ir visada kalbėtų tiesą, jų nekvailintų. Jei to negaus vaikystėje, praras  tas unikalias savybes, gautas iš Dievo.
  4. Auksiniai vaikai. Tai iš penkto archangeliško spindulio atėję vaikai, kurie aktyvuos Kristaus sąmonę visuose žmonėse.  Jie atėję iš  tolimiausios galaktikų saulės su savybėmis, kaip besąlygiška meilė,  atleidimas ir  persikūnijimo dovana. Sunkumai prasideda tada, kai   juos supančioje aplinkoje nėra globos ir sudarytų sąlygų būti  savimi.

Jei aplinkiniai namuose laikosi senų įsitinkinimų, senų prisiminimų, daiktų ir t.t.( galima sakyti – senos energijos), tie vaikai pasimeta savyje ir gyvenime ir reikalauja permainų kovodami ir konfliktuodami su aplinka. Padėkite jiems atsinaujinti. Nelaikykite šiukšlių ar nereikalingų senienų aplink juos. Prisilaikykite Kristaus sąmonės bendraujant su jais.

  1. Mėnulio vaikai. Sidabrinis Archangeliško pasaulio spindulys suteikė gyvybę Mėnulio vaikams. Jie suteiks žmonijai pagalbą didingoje kelionėje per nežinoma. Šie vaikai yra gilaus tikėjimo ir palaiko savyje energiją, kuri neturi jokių planų sąmonėje. Jie vedami per gyvenimą intuicijos ir aktyvaus intelekto. Dažnai labai kūrybingi, ir be šito, jų energija neturi krypties. Tai padaro juos  nekantriais ir kartais net piktais dėl smulkmenų. Labai svarbu, kad būtų kūrybinga aplinka aplink juos, kad jie galėtų išsireikšti kūryboje nieko negalvojant ir neplanuojant. Jei to nėra, jie gali “susprogti“ vidinėje energijoje ir išlieti sukauptą energiją per emocijas ir nepasitenkinimą.
  2. Deimantiniai vaikai. Tai Dievo septinto spindulio vaikai. Tas spindulys asistuoja visus gyvuosius atsiskleisti  tyrai Dievo Energijai. Ši energija Vyriško prado. Jie paskirę save vyrams ir visoms žmonijos sieloms it vyriškumo išraiškai juose. Visi šie vaikai savyje saugo tikro vyro energiją. Ji visuose lygiuose yra sujungta su Dievo – Tėvo galva. Deimantiniai vaikai atnešė žaismingas energijas vyrams ir atnešė į žemę tikrąsias vyro savybes –  skaidrumą, aiškumą, organizaciją ir  žaismingumą. Tiems vaikams reikalinga aplinka, kurioje jie galėtų išreikšti Dievo –Tėvo energiją ir būtų globojami savo tėvų ir aplinkos, kurioje atsiskleistų jų vidinė išmintis.
  3. Smaragdo vaikai. Tai 8 angeliško spindulio vaikai. Tos sielos globoja visus gyvuosius ir išreiškia šventąją Dievo – Motinos Energiją pilnutinai. Įžemina tą energiją mūsų planetoje. Tai naujo gimimo energija, ir seno ciklo pabaiga. Tą įvykdyti padės smaragdo vaikai. Jų viduje spinduliuoja meilė, kuri leidžia kiekvienam būti savimi ir padeda pereiti iš vieno evoliucijos ciklo į kitą. Jie senolių išminties žinovai, supranta gyvenimo ciklų pasikeitimą. Labai svarbu juos išmokyti ir palaikyti aplink juos aplinką, atitinkančią laiko paskirtį. Tai natūralūs gamtos sezonai, brandos stadijos.Be šito, jie gali  pradėti elgtis keistai, nesuspėdami su gyvenimo ciklu. Tada jie gali prarasti sugebėjimą teisingai komunikuoti ir gali daryti beprasmiškus veiksmus. Jie turi išmokti balanso ir harmonijos.
  4. Perlo vaikai. Atėję iš Archangeliško perlo spalvos spindulio. Šis spindulys atneš švelnumą, nekaltumą ir tyrą širdingumą. Jie pripildyti angeliško šnibždesio ir švelnaus palytėjimo. Jie globos sergančius ir ypatingai jautrius žmones. Šie vaikai yra super jautrūs  ir gali būti paveikiami žemės fizinių bangų. Jų vaidmuo žmonijoje – suteikti meilę ir saugumo jausmą žemei. Šie vaikai yra telepatiniai ir turi ypatingą sugebėjimą susijungti su bet kuo. Globojanti juos aplinka turi būti labai atidi. Jie turi jaustis saugiai. Jei to nėra, jie atsiskiria nuo savo meilės šaltinio. Jei tai atsitinka, jie girdi visos žmonijos mintis. Tai sukelia didelių sunkumų jų gyvenime, jie negali susikoncentruoti ir nurimti, pasidaro labai aktyvūs ir nesuvaldomi. Jei patenka į pavojingą ir nesaugią aplinką, jie kažkokiu tai būdu palieka savo kūnus ir išeina iš gyvenimo. Būtina tokius vaikus apgaubti meile, dėmesiu, perlo spalvos šviesa. Tie vaikai atsiranda ten, kur  yra sunkumai, kur  reikia meilės, pagalbos ir suteikia ją tiems, kam jos reikia.
  5. Rožiniai vaikai. Rausvas Archangeliškas spindulys sukūrė rožinius vaikus, kurie šiuo metu gimsta žemėje. Jie išmokins žmoniją besąlygiškos meilės sau ir kitiems. Tai meilės kokonas. Jei šis kaip ir kiekvieno žmogaus kokonas, gimdymo traumos metu ar vaikystėje buvo pažeistas ar sudraskytas, labai sunku tokiam žmogui išreikšti meilę sau ir mylėti kitus. Išgyti galima dirbant su šiuo rožinės spalvos spinduliu.

Rožiniai vaikai yra gimę stipriai surišti su meilės kokonu. Ir jį  labai sunku suardyti. Jei jais nesirūpinama ir jie negauna to, kas žmogui reikalinga, tie vaikai pasidaro ypatin-gai padedantys  kitiems ir tampa atlaidūs, rūpestingi  visiems. Tokiu būdu jie praranda save. Natūrali jų besąlygiškos meilės tėkmė pavirsta globojančia meile. Jei kūdikystėje ir vaikystėje tiems vaikams trūko meilės ir globos, jie stengiasi bet kokiais būdais išsaugoti meilės dovį juose. Tampa aukomis kitiems, apdovanodami kitus rūpesčiu, globa ir meile ir nesirūpina savimi. Rožinė spalva padės jiems sustiprinti ar susigražinti prarastą ryšį su savo meilės kokonu.

  1. Tamsiai raudono spindulio vaikai. Jie atnaujins ir suaktyvins dvasinę visų gyvybės formų discipliną. Tai labai dvasiškai stiprūs vaikai ir dažnai tampa dvasiniais vadovais grupėms žmonių. Jiems pavesta  padėti žmonėms atskleisti savo unikalumą dvasiškai ir, suformuoti savo gyvenimo kelius pagal Dievo planą, padrąsinti juos tame kelyje. Šie vaikai žino dvasinius mokymus ir turi įkvėpimą padėti kitiems įgyti dvasinę nepriklausomybę ir laisvę mūsų planetoje. Jiems reikia nurodyti vieną kryptį su aiškia perspektyva. Jei to negauna,  tie vaikai užaugę stengsis nurodinėti kitiems, esantiems jų aplinkoje ir bandys subalansuoti aplinkinių energijas. Tokie vaikai dažnai nurodinėja savo tėvams. Jei jie yra ignoruojami, gali tampi kontroliuojančiais kitus ir prarasti emocijų kontrolę. Jie turi gyventi aplinkoje, kurioje yra gera disciplina.

Kituose pogrupiuose paminimi Banginių, Žydriojo Kristalo vaikai, Lotoso Žiedo, Saulės, Išvedimo, Vienaragio, Obsidiano, Baltojo Kristalo, Rausvojo Kristalo ir begalė kitų,  niekados žemėje neregėtų vaikų.

Taigi, visi vaikai turi kelis aspektus: jie gali komunikuoti su bet kuo, yra ekstrasensoriniai ir telepatinėmis savybėmis. Jiems sunku palikti kitus vaikus ar suaugusius, kur yra sunkumai ar kenčia sielos. Jie jaučia kitų kančią. Jie gali turėti sunkumų, jei kiti žmonės juos ignoruoja, todėl turi būti apsaugomi tėvų. Jei jie sutiks ką nors gyvenime, kas nebuvo globojamas, jie gali visą save paskirti tam žmogui. Visi šie vaikai turi būti globojami, todėl kad jie yra Dievo Pasiuntiniai ir turi misijas. Turi būti gerbiami, mylimi ir pripažinti. Šie vaikai ras bendrą kalbą su sunkiais konfliktuojančiais žmonėmis, todėl kad nuo jų niekas nėra paslėpta. Ir mokės išspręsti iškilusius konfliktus. Ypatingai svarbu, kad šeima jau nuo pat vaikystės rodytų jiems pagarbą ir meilę. Jie turi gyventi pozityvioje  aplinkoje ir neprarasti vilties. Tie vaikai daugiau linkę išvengti konfliktų ir įtampos negu galimybės tiesiogiai atmesti negatyvias energijas nuo savęs. Jie sutraukia iš negatyvių žmonių energijas, o po to, patys gali jaustis labai užterštais ir nelaimingais. Nors jų širdyje yra tik vienas noras – padėti nelaimingiems.  Visi vaikai turi turėti savo asmeninę vietą, kurioje jie galėtų būti patys su savimi ir susigražinti prarastą pusiausvyrą. Jei to nebus, jie praras jėgas ir nenorės gyventi. Supraskite, tai Dievo vaikai ir juose nėra brutalumo. Jie nenori kariauti, tik padaryti pasaulį geresne vieta gyventi ir išgydyti žemę bei dvasiškai sergančius. Klausykite jų ir nepamirškite, ką jie gali suteikti kitiems.

Šie vaikai gali labai greitai prarasti įžeminimą. O tada užsiterštų. Tik per gamtą ir medžius, muzikos garsais ir malda,  jie atstato savo energijas  ir pasipildę ją naujai, gali sėkmingai pasireikšti pasaulyje. Veskitės į gamtą mažuosius. Jei norite įsitikinti ar jūsų vaikas yra iš šios grupės, klauskite Archangelo Mykolo ir Motinos Marijos  – kas jie? Tai turi būti  patvirtinta per dvasios pojūtį tris kartus. Stebėkite savo mintis. Jei pajausite, kad tai tiesa –  ypatingai globokite savo vaikus. Nes jų širdis užpildyta Marijos meilės ugnimi ir ji juos globoja. ( parengta  pagal SEDONOS žurnalo medžiagą THE NEW CHILDREN OF EARTH The God Presence through Gala Sri‘ama Phoenix April 2005).

 

Share this article
FB video