EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Eglė Gleščinskienė, Sesija, keičianti gyvenimą: Teta Gydymas

egleTeta Gydymas – tai dvasinė praktika, meditacija, kuri gydo žmogaus sielą, protą ir kūną energetiniame, fiziniame bei DNR lygmenyje. Esant Teta būsenoje, smegenų bangos sulėtėja iki 4-7 virpesių per sekundę ir tai leidžia pasiekti ypatingai aukštą sąmoningumą.
Mokslininkai jau pripažįsta, kad Teta smegenų dažnis mažina stresą, nerimą, skausmą, suteikia gilų poilsį, išgrynina proto aiškumą ir kūrybiškumą, pakelia nuotaiką, atveria galimybes momentiniam išgijimui.

Šioje būsenoje yra įmanoma susisiekti ir dirbti kartu su Kūrėju, su Šaltiniu, Visata, Dievu (pavadinimas priklausomai nuo jūsų dvasinių ir religinių įsitikinimų). Įėję į Teta būseną galime vykdyti galingus gydymus, akimirksniu transformuoti giluminius blokus, šalinti neigiamus įsitikinimus ir patyrimus, pasąmonės ir visos žmogaus Esybės (visuose lygmenyse) traumas.

 Palaikydami Teta bangų dažnį ir susijungę su Kūrėju, mes akimirksniu galime pakeisti materialinę ir dvasinę realybę.
Kaip veikia Teta Gydymas (Theta Healing®)?

Teta Gydymo (Teta sesijos) metu yra sąmoningai keičiamas smegenų darbo dažnis ir spinduliuojamų impulsų amplitudė. Patenkama į “aukštesniojo intelekto“ būseną, kurios metu yra siunčiama norimų pakeitimų, išgydymų formulė, vėliau stebimi pokyčių, įsitikinimų pakeitimo, išgijimo procesai (per teta specialistą visus pokyčius ir išgydymus atlieka Viso Kas Yra Kūrėjas). Labai svarbu tai, kad bet kokie pasikeitimai vyksta norimuose, pasirinktuose ar visuose keturiuose žmogaus įsitikinimų lygiuose ir net DNR .

Teta Gydymas – tai tarsi energinės žmogaus struktūros perkeitimas. Jei žmoguje yra susikaupę daug neigiamų emocijų (pykčio, kitų kaltinimo, savigraužos arba kaltės jausmo, nenoro prisiimti atsakomybę, baimės ir vengimo keistis ir pan.), pasveikimas gali būti užblokuotas, tuomet tenka padirbėti su tuos blokus sąlygojančiais įsitikinimais, juos paleisti arba perkeisti į pozityvius.

Jeigu žmogus nesipriešina išgijimui, neblokuoja jo savo įsitikinimais ar neigiamomis programomis, tada įmanomas momentinis išgijimas – per kelias sekundes.”

http://www.kosmoenergetika.lt/teta-sesijos

Share this article
FB video