EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, Afirmacijos

SĖKMĖ  (atliekama ketvirtadienį)

„Aš myliu sėkmę, aš susiliejau su sėkme ir nuo šio momento ji visada bus su manimi. Sėkmė yra manyje, aš esu joje ir ji lydi mane kiekviename mano žingsnyje, užpildo mano gyvenimą savo gėrybėmis kiekvienoje  gyvenimo minutėje ir erdvėje. Aš myliu sėkmę, gyvenu su sėkme ir ji užpildo mane džiaugsmu  ir gyvenimo dovanomis. Ačiū Tau, Sėkme ir tegul tavo gerumas ir dovanos  nepalieka visų tų, kuriuos aš myliu ir kuriems reikia  Tavęs ir tavo dovanų.

Tegu šios mintys ir žodžiai įsirašo ir  įsitvirtina mano pasąmonėje, pasilieka ten amžiams ir tampa realybe, tegul bet kokios abejonės ar  neramios mintys neturi poveikio šioms, Viešpatie,  per Tavo malonę suteiktoms gėrybėms apsireikšti. Amen“

MEILĖ (Atliekama penktadienio vakare)

„Kiekvieną dieną įvairiais būdais aš gyvenu Meile ir esu vis daugiau mylimas(a) ir geidžiamas(a), diena po dienos laimingesnis(ė) savo emociniame pasaulyje. Meilė yra manyje, Aš esu Meilė, Aš myliu ir esu mylimas (a) ir nuo šio momento mano širdyje kaip žvaigždė  pastoviai  Meilės ugnis. Ji užpildo mane ir spinduliuoja kiekviename mano žingsnyje, mintyje ir elgsenoje vis daugiau ir stipriau. Aš myliu meilę, Aš esu meilė, Meilė yra manyje  ir diena po dienos Aš esu vis daugiau mylimas(a), geidžiamas(a), laimingesnis(ė) ir laimingesnis(ė) savo emociniame gyvenime.

Tegul šios mintys įsirašo ir įsitvirtina mano pasąmonėje, pasilieka ten amžiams ir tampa realybe, tegul jokios abejonės ar neramios mintys neturi poveikio šioms, Viešpatie, per Tavo  malonę suteiktoms gėrybėms apsireikšti.

Amen“

PASAULIO TEISINGUMAS (Atliekama šeštadienio vakare)

„Aš esu subalansuotas(a) ir jaučiuosi gerai. Mano mintys yra sveikos, teisingos. Aš nieko  neteisiu ir nekritikuoju. Aš atleidžiu kiekvienam mane nuskriaudusiam ir visi atleidžia man.  Aplinkui save visur ir visada Aš skleidžiu meilę ir gailestingumą. Aš išlaisvinu save iš  klaidų ir jų pasekmių pasikartojimų nelaisvės. Aš jaučiuosi gerai ir esu harmonijoje su savimi ir pasauliu. Kiekvienas mano sprendimas yra apgalvotas ir rūpestingai pasvertas. Išmintis yra mano  gyvenimo Credo ir doros kelias yra mano gyvenimo pasirinkimas. Mano siela ir protas padeda man daryti  teisingus sprendimus įvairiais klausimais, sutinkant su Visatos įstatymais. Tai padeda mano sėkmingam likimui gyventi taikoje ir ramybėje su savimi ir visu pasauliu. Aš esu subalansuotas ir nardau tyrumo ir šviesos bangose. Mano ke-lias yra lengvas ir puikus.  Aš gyvenu ramybėje ir taikoje.

Tegul šios mintys įsirašo ir įsitvirtina mano pasąmonėje, pasilieka per amžius ir tampa realybe, tegul jokios abejonės ar neramios mintys neturi poveikio šioms, Viešpatie, per Tavo malonę suteiktoms gėrybėms apsireikšti. Amen“

PASISEKIMAS (Atliekama sekmadienio vakarą)

Aš myliu pasisekimą ir sėkmė susilieja su manimi. Aš esu Pasisekimas,  man sekasi gyvenime ir Aš visame kame pritraukiu  į savo gyvenimą pasisekimą. Man visados sekasi gyvenime ir Aš žinau, kaip gyventi sėkmingai. Pasisekimas tarytum suaugęs su manimi. Jis nepalieka manęs nė viename žingsnyje. Diena iš dienos man geriau ir geriau sekasi, aš pritraukiu  pasisekimą visur ir visados. Aš myliu pasisekimą ir jis  lydi mane per gyvenimą, atidaro visas durys, reikalingas sėkmingam gyvenimui. Aš esu pasisekimas ir pasisekimas yra neatskiriama mano gyvenimo dalis. Aš esu už tai labai dėkingas(a).

Tegul šios mintys įsirašo ir įsitvirtina mano pasąmonėje, pasilieka ten amžiams ir tampa realybe, tegul jokios abejonės ar neramios mintys neturi poveikio šioms, Viešpatie,  per Tavo malonę suteiktoms gėrybėms apsireikšti.

Amen“.

LAIMĖ (Atliekama pirmadienio vakarą)

„Aš myliu laimę. Laimė apsupa mane savo švelniu apsiaustu,  apipila savo švelniu   rūpestingumu ir malonumu, tarytum rožės žiedlapiais, krintančiais ant manęs. Laimė yra manyje ir ateina į mano gyvenimą įvairiais keliais. Laimė myli mane, aš pastoviai ją jaučiu. Laimė yra manyje, nes aš esu laimė. Aš kvėpuoju laime  ir šis saldus laimės gurkšnis apsupa visus, ką aš myliu. Aš pritraukiu laimę, dalinu laimę, suteikiu laimę ir laimė  visados užpildo mano gyvenimą begalinio džiaugsmo dovanomis.

Tegul šios mintys įsirašo ir įsitvirtina mano pasąmonėje, pasilieka per amžius ir tampa realybe, tegul jokios abejonės ar neramios mintys neturi poveikio šioms, Viešpatie, per Tavo malonę suteiktoms gėrybėms apsireikšti.

Amen“.

TURTAI, GAUSUMAS (Atliekama antradienio vakarą)

„Nėra apribojimų Viešpaties malonės  gausybei, kuri supa mane iš visų pusių. Aš amžinai galiu naudotis neišsenkamais turtų ir gausos kreditais, kurie ateina iš įvairių šaltinių. Mano resursai yra neišsenkami ir pastoviai pasipildantys, jie ateina iš Viešpaties Malonės banko ir Jis yra mano turtų Viešpats. Viskas ko man reikia bet kurio gyvenimo momentu yra suteikiama man laiku, reikalingu metu ir būdu. Stebuklai yra mano gyvenimo pastovūs siurprizai. Aš žinau ir tikiu, kad  man, kaip ir visiems kitiems,  yra prieinami  neišsenkami Visatos turtų lobiai ir esu dėkinga už rūpinimąsi manimi. Ši tiesa mane iš-laisvina nuo baimių, nuo visokių tabu (draudimų) ir netikrų įsitikinimų,  liečiančių  pinigų, turtų ar materialinio gerbūvio klausimus. Kiekvieną dieną įvairiais keliais ir būdais mano finansai  gerėja ir gerėja.  Man plačiai atsivėrė visos durys, vedančios į turtingą gyvenimą visam laikui. Aš maudausi galimybių vandenyne ir nepaleidžiu nei vienos jų iš savo rankų.

Tegul šios mintys įsirašo ir įsitvirtina mano pasąmonėje, pasilieka tenai per amžius ir tampa realybe, tegul jokios ar neramios mintys neturi poveikio šioms, Viešpatie, per Tavo malonę suteikiamoms gėrybėms apsireikšti.

Amen“.

Visados pasidžiaukite kitų sėkme, turtais, pasisekimu. Taip Jūs priartinsite dar daugiau gerų įvykių į savo gyvenimą. Pavydint kitiems, Jūs atitolinsite gėrybių atėjimą į savo kasdienybę.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this article
FB video