EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, II dalis

ANTROJI  DALIS

SKIRTA BESIGILINANTIEMS IR SUSIPAŽINUSIEMS SU EZOTERIKA, NETRADICINE MEDICINA, MEDITACIJOMIS, MALDOMIS IR GYDYMU

Spindulys             Meistras, mokytojas       Archangelas       Savybės Tikroji paskirtis

Pirmas

El Morija

Mykolas               Globa,

galia, pasišventimas

Valdovai, administratoriai

Antras

Kuthumi

Jophielis               Švietimas, iš-mintis,

suvokimas

Mokytojai ir mokiniai

Trečias

Paulius Venecijietis

Chamuelis           Meilė, tolerancija,

dėkingumas

Teisėjai, taikdariai

Ketvirtas

Serapis Bei

Gabrielius            Tyrumas,

Dėkingumas,

Meno vystymas

Menininkai, muzikantai

Penktas

Hilarionas

Rafaelis Koncentracija,

Tiesa,

Mokslo vystymas

Gydytojai, išradėjai

Šeštas

Jėzus

Urielis   Pasiaukojimas maldai, dvasininkijai, taikai              Kunigai, šventikai, hileriai

Septintas

Šv.Hermanas

Zadekielis            Brolijos servisas žmonijai,  kultūra, tobulumas, diplomatija, taiknešiai       Diplomatai, mistikai

ARCHANGELAI IR SEPTYNI SPINDULIAI

(Biblijoje vadinama Septynios Dievo Dvasios)

Lentelė  Nr.1

ŽINIOS APIE ANGELIŠKĄ PASAULĮ

Dievas Visatą sukūrė ne vienas, o su savo padėjėjais.  Buvo sukurti Elohimai. Jie pasaulio kūrimo Dievai. Kai kurie mokymai sako, kad elohimai yra Dievo mintys, O angelai apibūdinami Dievo jausmais. Senajame testamente žodis „Elohimai“ pavartotas daugiau negu du tūkstančius kartų. Tai vienas iš Dievo vardų Kabalistiniuose mokymuose. Kūrėjas žemėje sukūrė:

  1. Mineralų pasaulį.
  2. Augalijos pasaulį.
  3. Gyvūnijos pasaulį.
  4. Žmonijos pasaulį.
  5. Sielų pasaulį.
  6. Planetarinės gyvybės pasaulį.
  7. Saulės gyvybės pasaulį.

Jo emanacija pasireiškia per visas šitas gyvybės formas.

„ Elohim“- labai galinga mantra. Biblija šį žodį apibūdina „Pagal mano paveikslą“. YHWH – Dievo galvos įvardinimas pagal žydų aiškinimą.

Taigi, Elohimų grupė susideda iš:

  1. Herkuliai ir Amazonės.
  2. Apollo ir Lumina.
  3. Heros ir Amora.
  4. Tyrumas ir Astrea.
  5. Ciklopija ir Virginija.
  6. Taika ir Aloha.
  7. Arkturus ir Viktorija

Angelus galime pavadinti Dievo dešiniąja ranka. Kada mes meldžiam Dievo, Jis neateina pas mus. Jis siunčia savo angelus. Tai dvasinio kūno būtybės, neturinčios laisvos valios kaip žmogus.

Angelams vadovauja Archangelai, kuriu paskirties funkcijos nurodytos lentelėje Nr.1. Angelams daugiau rūpi jausmai, o žmogui – žinojimas. Angelų grupėms galime priskirti ir fėjas, gnomus, elfus, elementalus, nimfas, faunas, gamtos dvasias, salamandras (ugnies dvasios), silfus, undines, satyrus ir t.t. Tai ne  vaikučių pasakos, o tikrovė, kurią aprašė Žmonijos Šviesos atstovai savo meno kūriniuose. Buvo laikotarpis, kaip minėjau, kada už tokias žinias šviesuoliai buvo naikinami. Todėl šios žinios pasiliko žmonijai tik pasakų ar fantastinių  kūrinių pavidale.

Labai daug angelų dirba su žmonija. Jų nesuskaičiuosi. Ir jūs galite pasinaudoti jais. Yra gydymo, kūrybos, gamtos, muzikos, šokio, rašymo ir literatūros, apsaugos, emocijų, politikų, mokslo ir technologijos, informacijos, gelbėjimo, transformacijos, menų, santykių, ceremonijų, magijos ir kitų, angelų grupės. Jei mes juos išsikviečiame, jie būna laimingi ateiti į pagalbą. Pavyzdžiui, jei jums reikia stiprybės dvasinėje kovoje, kreipkitės į Mykolą Archangelą. Gabrielis suteiks mums ramybę, viltį  ir meilę, jei prašysite,  nuneš jūsų meilę tam, kam siunčiate. Rafaelis yra gydymo ir išgijimo Archangelas. Jis padeda dvasinio, fizinio ir emocinio kūno gydyme. Ir panašiai.

Archangelai yra aukštesnio rango negu angelai. Jie aptarnauja ne tik žmoniją. Pavyzdžiui Razielis – šviesos, pažinimo, išminties, Žodžio galios Archangelas. Daugelį Archangelų jūs žinote iš vardų. Kiekvienas Archangelas turi moteriško prado aspektą. Jie valdo spindulius:

1 spindulys… Mykolas ir Tikėjimas

2 spindulys…Jophielis ir Kristina

3 spindulys…Chamaelis ir Labdara

4 spindulys…Gabrielis ir Viltis

5 spindulys…Rafaelis ir Motina Marija

6 spindulys…Urielis ir Aurora

7 spindulys…Zadkielis ir Ametistas (iš mitologijos žinome, kad  Ametistas buvo Tyroji deivė, jos prašymų Dievo paversta į brangakmenį).

Pirma sfera                  Antra sfera              Trečia  sfera

Dangiški patarėjai    Dangiškoji vadovybė    Dangaus misija

  1. Serafimai 4. Viešpačiai 7. Ypatingos  misijos
  2. Cherubinai 5. Dorybingieji 8. Archangelai_____
  3. Sostas 6. Galingieji 9. Angelai

Virš Archangelų hierarchijoje yra svarbesniosios esybės. Jie globoja dideles grupes, kaip visus miestus, tautas ar tarptautines korporacijas. Pvz. vienas iš jų savo širdyje laiko vieningą visos žemės rutulį.

Šeštoji grupė – Galingieji laiko žmonijos sąmonę ir istoriją. Tai mirties ir gimimo angelų grupės, kurios gali suteikti žmonijai daug informacijos ir žinių apie istoriją.

Penktoji grupė – Dorybingieji. Jie siunčia milžiniškus energijos kiekius į žemę ir  sužadina kilnumą, dorumą žmonėse.

Ketvirtoji grupė –Valdininkai. Tai aukštesnė nei angelai Galaktikos valdžia, kitaip vadinama šventąja biurokratija. Jie integruoja dvasinius ir fizinius pasaulius. Jie neturi  kontakto su žmonija.

Trečioji grupė – Tai žemiausieji aukščiausios angeliškos sferos esybės. Jie yra dangiški patarėjai ir  visų planetų angelų  kompanionai.

Antroji grupė  – Cherubinai. Tai Dangaus Konsulai, dirbantys Sosto viršūnėje. Jie yra Visatos Šviesos Sergėtojai, rūpinasi kosmine tvarka ir vienove. Jie taip pat nelabai turintys ryšį su Žeme.

Pirmoji grupė – Serafimai. Tai Aukščiausia Dangaus Angelų kūrinijos grupė, kuri supa Dievo Sostą. Jie atsakingi už energijų judėjimą, sukūrimą, paskirstymą ir atitinka Dievo Kūrinijos Administracijos vaidmenį.

Dvylika serafimų grupių kuruoja žemę:

  1. Epochos Angelai
  2. Progreso angelai
  3. Religijos saugotojai
  4. Nacijų angelai
  5. Rasių angelai
  6. Ateities angelai
  7. Apšvietimo angelai
  8. Sveikatos angelai
  9. Industrijos angelai
  10. Pramogų angelai ( į šią grupę įeina humoras, poilsis, žaidimai)
  11. Superžmonių misijos angelai.

Kiekvienas žmogus taip pat turi jį globojančių angelų grupę. Pirmiausia tai Angelas-Sargas, kuris yra ne kas kitas, kaip Jūsų Šviesos kūnas, holograma arba kokonas, iš kurio jūs išėjote. Jis saugo visą informaciją apie jus. Žino, ko jūs norite, ko Jūs atėjote į žemę.  Jis yra pats artimiausias ir visada šalia žmogaus. Labai gaila, kad žmonės primiršo savo geriausią ir artimiausią pagalbininką. Su juo reikia kalbėtis, švelniai, prašant, tartis ir bendrauti balsu. Jis kalba per intuiciją, galima naudoti rašymą ant popierių lapų ir t.t.

Žmogaus Angeliškos šeimos medis

1.Gyvenimo angelas – padeda džiaugtis gyvenimu. Jis jus išmokina juoktis ir šypsotis, gali atnešti džiaugsmą ir naujus draugalite to paprašyti.

  1. Meilės angelas – atveda į gyvenimą tuos kurie jus myli ir globoja. Jis užpildo vienatvę su paslaptimis ir romantiškumu.
  2. Jėgos angelas – papildo energetinius resursus. Suteikia jėgas ir nutraukia nuo jūsų tuos, kurie jus skriaudžia ar vargina.
  3. Sveikatos angelas – atidaro gydymo kanalus jūsų kūne. Padės jums visais būdais saugoti kūno sveikatą.
  4. Namų angelas – saugo namų ir šeimos ramybę bei laimę. Padeda palaikyti pozityvią aplinką ir pašalina nuo negatyvios energijos.
  5. Sėkmės angelas – suteikia klestėjimą ir gerbūvį ir nukreipia jus link tų, kas jus gerbia, dėkoja ir atsilygina.
  6. Apsaugos angelas – apgaubia jus balta šviesa. Saugos jus nuo blogio, esant reikalui, duos komandą kitiems, jums padėti.
  7. Tikslo angelas – padeda atskleisti ir surasti jums duotus talentus.
  8. Likimo angelas –padeda nuvesti jus teisinga kryptimi, suvesti su reikalingais žmonėmis ir padeda pasiekti tai, ko jūsų likimo skirta

10.Geros fortūnos angelas –  pritraukia  gerus įvykius ir  praneša   apie galimybes išsipildyti norams.

Taigi, jei norite kreiptis į Angelus pagarbiai,  kartokite tai, kas surašyta aukščiau. Tikėkite jų  teikiamomis paslaugomis.

Norint suderinti poliariškumą kūne, susibalansuoti, galima atlikti tokį veiksmą:

Atsipalaiduojame, atliekame kvėpavimo pratimus. Įsižeminame užmerkę akis, įsivaizduodami, kad turime ryšį su žemės centru. Įsižeminame per antrą čakrą vaizduote, tarytum nuo mūsų kojų eina virvė į žemės centrą. Įsivaizduojame baltai – auksinę šviesą, įeinančią ir užpildančią mūsų kūną per viršugalvį (7 čakrą) ir nueinančią taip pat į žemę. Pajuntame ir įsivaizduojame energijos srovės tėkmę jūsų kūnu, einančią abejomis kryptimis: iš dangaus į žemę ir iš žemės į dangų. Po to prašome Archangelų, kiekvieno atskirai, įeiti į mūsų keturių kūnų sistemą. Prašome Metatrono įeiti į Sielos, Priežastinį lygį. Prašome Ratzielio įeiti į trečios akies  teritoriją. Paprašome Chamaelio įeiti į gerklės ir širdies čakras. Mykolo Archangelo – į Saulės rezginio lygmenį. Mykolas – Rafaelis – Aurielis – Gabrielis sudaro taisyklingą keturkampį ir veikia kartu. Paprašykite  subalansavimo. Paprašome Rafaelio – Gabrielio – Aurielio subalansuoti poliarizacijos antrąją čakrą. Paprašome Sandalfono  įeiti į mūsų pirmąją  -pagrindo čakrą. Metatronas su Sandalfonu veikia vertikalioje linijoje. Atlikus tokią procedūrą, prašome atsiųsti Dešimtąjį spindulį. Pajuskite ar įsivaizduokite spindinčią Perlo spalvos mirguliuojančią Baltą šviesą, įsiskverbiančią į jūsų kūną per viršugalvį ir užpildančią Jus visą. Matykite ar įsivaizduokite, kaip ta šviesa  išplinta ir skverbiasi gilyn  į žemės centrą. Įsivaizduokite, kad ta šviesa –  kaip krintantis vandens krioklys persmelkia kiekvieną jūsų kūno ląstelę ir užpildo Dieviškąja energija. Pasikvieskite Motinos Žemės energiją jus globoti. Pajuskite jos energiją. Įtvirtinkite ją savo širdyje. Šios meditacijos esmėje yra integracija. Ji padės jums tapti šviesesniu, įgyti ramybę širdyje ir padės išvalyti Jūsų mentalinio, emocinio ir fizinio kūnų užteršimus. Nepatingėkite, paeksperimentuokite. Neužilgo džiaugsitės puikiais rezultatais.  Archangelas Metatronas gali padėti dirbant su priežastiniu (karminiu) ir sielos lygmeniu.  Archangelas Ratzielis (kitur Razielis)  padeda Viršugalvio ir trečios akies čakrų veiklos srityse. Chamaelis – Gerklės, širdies srityse.  Sandalfonas – pirmoje ( pagrindo) čakroje. Morielis, Gabrielis, Aurielis ir Rafaelis gali daug padėti antrojoje (poliariškumo) ir  trečios(saulės rezgi-nio) čakrų srityse.

Išmokite kalbėtis su angelais. Tada jūs niekados nejausite depresijos, neturėsite baimės ar trūkumo. Jūsų asmeniniai angelai visada jums padės arba pritrauks į gyvenimą jums padedančius žmones. (Medžiaga apie Angelų Hierarchiją, paimta iš Ph.D. Joshua David Stone knygos „HIDDEN MYSTERIES“ 1995) ir kitų ezoterikos šaltinių.

Plačiau apie kosmines esybes ir serafimų hierarchiją galite rasti įvairioje literatūroje tais klausimais.

Pasiskaitykite žemiau pateiktą Mykolo Archangelo siunčiamą žinutę žmonėms:

„ Mylimiausias, žinok, kad Dievo šviesos energija teka tavo šviesos kūnu. Žinok, kad sielos grožis yra Dieviškosios energijos atspindys to žmogaus viduje.  Žinok, kad natūrali žmogaus būsena meilėje,  dabarties  momentu ir yra pats Dievo apšvietimas jo viduje ir išorėje. Neieškokite kažkur toli sau Guru, geriau pažvelkite į savo vidų. Ir Jūs surasite tenai savo Mokytoją. Leisk Dievui vadovauti Tavo žingsniams kiekviename gyvenimo momente.

Kiekvienas įvykis Tavo gyvenime neatsitiktinis, o suteikiantis sielos pamokas, ištiriantis tave, instruktuojantis tave, atrandantis Tave ir parodantis kokiame evoliucijos taške Tu esi. Visi yra Mokytojai ir visi yra mokiniai.  Išlaikyk savo minčių, žodžių ir veiksmų aukštą lygį.  Dalink meilę tarp savo artimųjų ir bendrakeleivių.   Parodyk kilnumo ir švelnumo jausmus surambėjusiai pakeleivio sielai. Tai suminkštins jo kietą širdį.  Ne kiekvienas supranta meilės jėgą. Ir tai yra natūralu.  Tačiau atsimink, kad geras pavyzdys moko ir užkrečia. Angelų meilė yra besąlygiška, atsiduodanti, stiprinanti ir atiduodama žmonijos sieloms be jokio reikalavimo ką nors grąžinti atgal. Tu taip pat gali dalinti meilę automatiškai, vien meilės vardan. Klausykis savo vidaus ir tu sužinosi, kokiu jo instrumentu Dievas norėtų tave padaryti jo kūrinijoje. Nepatingėk susikaupti ir pamedituoti kasdieną. Susicentruok  į šviesos šaltinį. Neklijuok etikečių kitiems, neteisk ir nepriskirk savęs prie kokios nors  grupuotės žemėje – nei gėrio, nei blogio, nei turto ar skurdo.  Žinok, kad Angelų akyse Tu esi nepakartojamas ir unikalus. Žinok, kad nėra  skirtumo tarp Meilės ir Dievo energijos tavyje ir kiekvienos gyvybės pasireiškimo formoje. Jūs esate Dievo dalis.

Mes visada Jūs laiminame… „

Share this article
FB video