EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, Intuicija

Ar kada nors teko nujausti iš anksčiau kas skambina tau  telefonu?

– Ei, sveika. Aš ką tik apie tave galvojau, – tu sakai. Koks sutapimas.

Sutapimas reiškia, kad du įvykiai vyksta vienu metu. Tu galvoji apie draugą ir tuo metu išgirsti jo skambutį. Kada taip atsitinka, tai nėra atsitiktinumas. Be to,  moksliškai fizikai įrodė, kad atsitiktinumų nebūna. Tavo draugas ir tu esate susijungę ne penkių pojūčių ( akių, ausų, nosies, odos ar liežuvio ) pagalba, bet intuicijos būdu.

Ar Jums teko girdėti istorijas apie nuojautą?

– Žinojau, kad mano vyras padarys avariją – tu sakai. Tai tiesa. Tu žinojai, nes taip tau sakė intuicija. Bet nenorėjai tuo tikėti ir neperspėjai vyro būti atsargiu kelyje.

Ekstrasensinis jautrumas ir intuicija yra  maždaug vienodas dalykas. Dauguma žmonių galvoja, kad nuojauta apie įvykius yra tik šiaip sau savybė. Deja ne. Tai labai sudėtinga sistema, leidžianti pajusti daugiau negu įprastine penkių pojūčių sistema. Kuo daugiau klausomės intuicijos, tuo daugiau  patyriame nematomojo pasaulio paslapčių.

X  X  X

Ana mirė tą pačią dieną kaip ir Sonata, metai tam atgal. Nelaimė Anos namuose, pritraukė nelaimingą moterį į tuos namus. Būdama gyva, Ana nemėgo Noros (Sonatos motinos) dėl triukšmingo gyvenimo būdo, ekscentriško charakterio ir išsišokimų. Nora labai pergyveno dėl dukters žūties, nusivylė gyvenimu, pradėjo daug išgėrinėti. Anai, besikankinančiai mirties patale, buvo sunku klausytis moters garsaus juoko, ašarų ir pykčio priepuolių. Dukterų dėmesys, kuris turėjo būti  jai skirtas, atiteko dėl dukters netekties besiblaškančiai moteriai.

Po laidotuvių Nora pasiliko nakvoti tuose namuose. Moterys ją aprengė naujais, niekada nedėvėtais velionės naktiniais marškiniais. Velionės dukros gėrė arbatą virtuvėje. Staiga pasigirdo riksmas ir į virtuvę įbėgo rėkdama, išplėtusi akis Nora:

-Nuimkit, nuimkit nuo manęs tuos marškinius, – šaukė ji. – Jūsų motina mane žnaibo, stumdo, liepia atiduoti jos marškinius…

Daugelis žmonių pagalvotų, kad moteriškei vaidenasi ar kad ji išprotėjo. Tačiau diena iš dienos tokių panašių istorijų atsiranda vis daugiau ir daugiau.

Aš netekau tėvo, būdama penkiolikos metų amžiaus. Tėvas kažkokiu būdu man pranešdavo daug įvykių, mokino daugelio tiesų. Negalėjau suprasti, kaip jis tai daro. Tačiau iš  nustebusių motinos ir giminaičių žvilgsnių supratau, kad gyvas būdamas, tėvas manęs niekada nemokino tokių dalykų ir tiesų, kaip aš sakiau, kad žinau iš jo. Be to ir nebūtų patikėję.

Šiandiena aš nebebijau pasakyti, kad kartais kalbuosi su mirusiais ir šventaisiais, kad galiu gauti man reikalingą informaciją intuicijos būdu.

Mes negalime matyti to, kas nėra fiziniame lygmenyje savo penkių pojūčių pagalba. Praktiškai viskas yra nematerialu, arba kitaip,  turi informaciją. Štai kodėl tampant ekstrasensoriniu keičiasi gyvenimas. Išmokstama nematoma jausti lygiai taip kaip ir matoma. Šiuo metu stipriai keičiasi kiekvieno žmogaus gyvenimas. Mes atidesni intuicijos pasireiškimams. Turime tam skirti didelį dėmesį. Vyras, sudaužęs mašiną, galėjo turėti šiek tiek mažiau rūpesčių ir išsaugotų pinigus, atiduotus mašinos taisymui. Jeigu žmona būtų priminusi, kad jos nuojauta sako neviršyti greičio kelyje ar perspėtų būti  atsargiu už vairo.   Nėra  vieno vienintelio kelio intuicijai pasireikšti. Visi mes skirtingi, skirtingi ir mūsų keliai. Nėra visiškai  vienodų  žmonių. Net dvyniai, jei jie būtų identiški, jie gali turėti skirtingus įpročius ar gabumus. Kiekvieno žmogaus intuicija pasireiškia skirtingai. Vienas paprasčiausiai sako: “Aš jaučiu“, „nujaučiu“. Kitas – mato simbolius, spalvas ar vaizdus. Trečias – girdi telepatinius pokalbius. Ketvirtas tarytum kalbasi su kažkuo. Vieni girdi muziką, kiti gauna idėjas. Dar kiti pamato atvaizdus, ženklus. Kiti jaučia šaltą vėjelį, glostymą, baltą mažą šviesulį ir t.t  Nei vieno kelias nėra vienintelis ar aukštesnis.

Mes galime atpažinti, kaip intuicija pasireiškia mūsų gyvenime įsigilindami į save. Klausydami savęs. Penkių pojūčių sistema moko įsiklausyti, kas yra ant tavo kūno. Intuicija sako, kad reikia įsiklausyti, kas darosi tavo viduje.

Share this article
FB video