EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, Sėkmė ir jos paslaptys

Sėkmė  yra didelis dalykas gyvenime. Visi jos trokšta, bet ar žino kaip ją prisišaukti į kasdienybę?

Pirmiausia ką turite padaryti, tai „susituokti“ su ja tam, kad ji niekados jūsų nepaliktų.

Antra, turite būti budrus ir žinoti, kad sėkmė yra labai subtilus dalykas ir dažniausiai pasibeldžia į mūsų duris, kada mažiausiai to tikimės. Taigi, labai svarbu būti pasiruošus  atverti vartus sėkmei ateinant į Jūsų gyvenimą.

Kaip? Pastoviai „maitinant“ savo pasąmonę sėkmingais teiginiais, būnant  budriu nepražiopsant palankių situacijų, kada sėkmė pasibeldžia į Jūsų duris. Kaip sakoma „ paruošti dirvą ją išpurenant“. Pirmiausia atsikratome bet kokių abejonių, nes kiekvienam Ledi SĖKMĖ yra prieinama.

Savaime aišku,  būna dienų, kada viskas einasi ne taip kaip reikia, kada viskas krenta iš rankų ir atrodo, kad pasaulis atsuko mums nugarą. Tokiais atvejais geriausia  su pozityvia nuotaika  priimti situaciją kaip karčius vaistus ir  kantriai su šypsena laukti sugrįžtant  palankesnių gyvenimo momentų. Supraskime, kad gyvenimas nestovi vietoje, viskas keičiasi ir „saulė prašvinta po lietaus“. Taigi:

Priimkite nesėkmingo periodo momentus su šypsena ir pašalinkite  juos iš gyvenimo  pozityviomis mintimis. Jūsų pasąmonė, ištreniruota tokiu būdu,  kaip magnetas pritrauks gerus naujus įvykius į gyvenimą.

Kodėl taip svarbi yra pasąmonė?

Svarbu žinoti, kad pasąmonė yra nemateriali. Tai  tam tikra dalis  visumos, kas sudaro Jūsų Esybę: didingą kūrinį, sudarytą iš dvasios, sielos ir ne vieno  fizinio bet ir kitų  nematerialių  kūnų. Pasąmonė yra labai galinga. Ji kuria ir nukreipia mūsų likimus ir nepriklauso nuo gėrio ar blogio. Pasąmonė  yra stipresnė už sąmonę net 9 kartus. Visos negatyvios mintys nuveda į negatyvias vietoves, pritraukia negatyvius įvykius ir žmones ir atvirkščiai. Taigi, kuo daugiau mes „maitiname“ savo pasąmonę negatyvumu ir negatyviais impulsais, tuo daugiau pritraukiame į savo gyvenimą nesėkmių ar  nemalonumų ir turime nelaimingą likimą. Todėl yra labai svarbu  „maitinti“ savo pasąmonę. Kiekvieną rytą ir vakare einant gulti, po 20 kartų kartokite pozityvų teiginį:

„Kiekvieną dieną įvairiais būdais aš pritraukiu ir galvoju apie sėkmę ir ji nepalieka manęs. Kiekvieną dieną įvairiais būdais sėkmė mane apdovanoja gerais dalykais. Kiekvieną dieną įvairiais būdais mano gyvenimas, sveikata, likimas, absoliučiai viskas  klostosi geriau ir sėkmingiau. Aš dėkingas Dievui ir  sėkmei už dovanas.“

Reikia, kad Jūs tikėtumėte teiginiais. Reikia duoti tam tikrą laiko tarpą rezultatams pasireikšti jūsų gyvenime. Reikia, kad neįsileistumėte abejonių. Jei yra abejonių – reikia įdėti daugiau darbo, kol pasąmonė tuo patikės.   Kaip pavyzdį papasakosiu dviejų vyriškių pokalbį tuo klausimu.

Susitikę draugai dalijasi naujienomis. Trumpai papasakojus pirmajam, antrasis  pasidalijo savo būsena, sakydamas:

–              Manyje pastoviai draskosi du šunys: vienas –  juodas, kitas –  baltas.

–              Kuris laimės? – paklausė draugas.

–              Aišku, kad baltas. – Užtikrintai atsakė pašnekovas.

–              Iš kur žinai? – sekė klausimas.

–              Aš nemaitinu juodojo, jis nustips nemaitinamas.

Šis pavyzdys geriausiai parodo, kaip reikia kovoti su negatyviomis mintimis. Nemaitinkime savo sąmonės negatyvumu ir greitai atsikratysite nemalonių įvykių seka savo gyvenime. Žmonės dažnai būna nekantrūs sulaukti rezultatų. Blaškosi nuo vieno, prie kito. Kaip dažnai mes suabejojame savo teisingumu, galimybėmis ir sėkme? Kiek daug baimių, panikų ir nemalonumų prisitraukėme į savo gyvenimus vien per netikėjimą, abejones, savo vertės neturėjimą, o kartais per bereikšmį plepėjimą su pažįstamais? Dažnai sulaukę sėkmingų įvykių ar apdovanojimų,  pamirštame padėkoti  už tai. O juk Visata atsiliepia greičiau į padėką negu į prašymą. Ir sėkmė ir sveikata dažniau aplankys Jūsų namus, jei būsite dėkingi už smulkmenas ir Dievo dovanas, kurias gavote už dyką: teisę kvėpuoti, matyti, judėti, paliesti.

Tačiau labai dažnai gyvenime pasitaiko, kad sėkmė nepasilieka su mumis ilgai. Kodėl taip yra? Kodėl mes kenčiame? Kodėl pasitaiko, kad žemė „išslysta iš po kojų“?  Kodėl vyksta karai ir suirutės? Ar tai priklauso nuo mūsų elgsenos?

Kaip išlaikyti sėkmę ilgai?

Manau, atėjo laikas susipažinti su žmonijos  istorija ir ne kuriais Visatos įstatymais. O po to sugrįšime prie sėkmės paslapčių.

Iš Violetos Messinos knygos “Paskaityk, jei esi nepatenkintas gyvenimu”, skirtas autorės šviesiam atminimui

Share this article
FB video