EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, Stebuklinga budrumo paslaptis

Budrumas nieko nekainuoja. Vienintelė kaina – įdėti šiek tiek darbo, treniruojantis ir kontroliuojant savo veiksmus ir mintis. Tai vienas iš pigiausių kelių įgyti laimę.  Seneka sa-kė: „Visi žmonės nori būti laimingi, bet tik kvailys ieško kažko, kas gali jį  padaryti  laimingu“.  Laimė yra ne kažkame. Laimė yra sielos ramybės būsena. Laimė – ne malonumų ieškojimas, o dvasinio ir fizinio  skausmo neturėjimas. Laimė yra ieškojime, kūrybos procese, bet ne rezultato pasiekime. Rezultatas yra kūrybos įgyvendinimo  išraiška.

Budrumo nauda:

  1. Pašalina pavojingas iliuzijas.
  2. Sustabdo proto užhipnotizavimą nuo nemalonių pasikartojimų grandinės.
  3. Leidžia pamatyti viską taip, kaip yra iš tikrųjų.
  4. Sunaikina netikrą ir skausmingą falšinį „Aš“.
  5. Sugrąžina ilgalaikę laimę.

Budrumas yra pirmasis stulpelis ar atrama į pirmos klasės gyvenimą. Jį galima išsitreniruoti  labai paprastai. Jūs stebite viską, kas vyksta  aplinkumoje. Ir savo viduje. Esate ramus stebėtojas, stebintis savo mintis, jausmus, pokalbius, savo tiesas ir įsitikinimus, savo fizinį stovį,  savo ir kitų veido išraiškas, elgseną pokalbiuose, savo ir kitų eiseną, savo reakciją į pastabas, įvykius ar nemalonumus. Svarbu neapsimetinėti ir neapgaudinėti savęs. Dauguma taip galvoja, kad jis labai budrus. Tačiau budrumas yra gilesnis už mūsų mąstymą. Nedarykite prievartinio stebėjimo. Greičiau eksperimentuokite. Lengviausia pradėti nuo išorinio pasaulio, santykiuose su aplinkiniais. Pastebime kažkieno nervingai judančius pirštus ar gestikuliacijas pokalbio metu. Konstatuojame, kad žmogus to nepastebi. Vėliau atsigręžiame į save. Anksčiau ar vėliau pastebėsime savo mechaninius judesius, veiksmus. Labai svarbu nekritikuoti nei savęs nei kitų. Tokia yra budrumo išvystymo pradžia.

Po išorinio stebėjimo pereiname prie vidinio. Stebime pasikartojimus, savo elgesį, jausmus, susierzinimą. Pavyzdžiui, jei kas nors mus kritikuoja. Stebime depresijos pasireiškimo bangas, išgirdus mums nemalonias naujienas. Kaip pasireiškia mūsų emocijos? Koks mano charakteris? Tai padeda mums pažinti save.  Savęs pažinimas padeda mums atskleisti vidinių prieštaravimų  esmę. Tai atneša daug naudos. Žmogus, kuris tikėjo, kad yra viskuo patenkintas ir tobulas, pamato tokiu būdu, kad jis save kvailino daugelį metų. Kodėl tiek daug laiko jis to nepastebėjo? Nes negali matyti to, ko nenori. Tai tas pats kas sakyti: “Aš nesu visada teisus, tačiau niekada neklystu“. Savęs pažinimas sugriauna tarp iliuzijos ir tikrovės pastatytas sienas ir padaro mus pilnaverčiais.

Mano praktikoje, moteris kreipėsi į mane pagalbos. Vieniša, dirbanti nuo ryto iki vakaro, sunkiai besudurianti galą su galu. Paklausus, ar tikrai nori gyventi pilnavertį gyvenimą, atsakė „Taip“. Tačiau paaiškinus apie neteisingą pasaulėžiūrą ir pasiūlymą mąstyti kitaip, moteris griežtai pasipriešino, sakydama:

– Aš nesikeisiu. Mane taip išauklėjo motina, išmokė tokių bažnytinių tiesų ir aš nenoriu daugiau nieko naujo mokintis ar keisti.

– Ar tu laiminga taip gyvendama?- paklausiau.

– Ne. – atsakė. – Tačiau aš žemaitė, užsispyrusi ir niekas manęs nepakeis. Žmogus be pinigų yra NIEKAS, reiškia mano toks likimas, nieko nepakeisi ir t.t.

– Ar tu tą patį sakai ir galvoji, kada lieki viena su savo pagalve? – paklausiau. – Nepagalvoji, kad gyvenimas tau gali neduoti tų pinigų, kad suprastum vieną kartą,  kad Tu Esi – KAŽKAS ir be pinigų? Ar stebi savas mintis, ką galvoji? Ar ilgiesi kažko nauja ir didinga? Nori patiekalo, bet nenori įdėti  jėgų ir darbo jam pagaminti? Organizmas negali dirbti ląstelės naudai. Jei ląstelė užvaldo organizmą, ji tampa vėžine. Supranti?

Aš negalėjau padėti tai moteriai. Žmogus turi turėti norą kažką pakeisti, kažko atsisakyti, kažką įnešti naujo. Daugelis žmonių neatsisako savo sunkumų, praeities išgyvenimų, nes juos visa tai emociškai stimuliuoja. Nelaimingi žmonės negali atsisakyti savo negatyvumo būsto. Tai tas pats, kas stebėtis kaip galima neišsigelbėti skęstančiu laivu? Nenori suprasti savo sielvarto ištakų.

Bet juk sielvarto priežasčių atskleidimas  ir yra tikroji magija. Išsiaiškinus priežastis, sielvartas išnyksta, nes viskas stojasi į savo vėžias ir atsiranda noras imtis pašalinimo darbo, ieškoti būdų bei priemonių. Neįmanoma padėti žmogui, kuris neturi noro žengti žingsnį. Nenori įsileisti šviesos ar naujovių į savo gyvenimą. Pats gyvenimas anksčiau ar vėliau privers jį padaryti permainas. Juk ir Biblijoje buvo parašyta: „Niekas nepila jauno vyno į senus maišus. Ir maišas suplyštų ir vynas ištekėtų“. Juk ne apie vyną Jėzus kalbėjo. Seni maišai – tai mūsų pasenę įsitikinimai ar gyvensena. Nauja informacija turi būti “naujuose maišuose“, užtat yra svarbu atsikratyti senos ir  nereikalingos pasaulėžiūros. Nors, kai kurie žmonės vis dar       pasirenka lazdą kelionei, nors galima keliauti lėktuvais ir traukiniais.

Kada susirenka daug šiukšlių ar skausmo, ateina diena kada mes norime viso to atsikratyti. Juk mūsų mintys kaip ir sodas, kurį reikia išvalyti nuo piktžolių, kad užaugtų gausus derlius.   Štai tada, po pirmųjų žingsnių prasideda transformacija. Perversmai ir revoliucijos įvykdavo tada,  kada „taurė liedavosi per kraštus“.

Eksperimentavimo pradžioje nereikia imtis didelių sudėtingų užduočių. Pakanka stebėti  save, pajusti emocijų, jausmų, minčių eigą,  prasmę bei priežastis. To užtenka. Nekovokite su savimi. Tyliai stebėkite save: kaip visa tai ateina, kaip jus paliečia ir kaip praeina.

Matote, sąmonė kaip šviesa. Kuo daugiau šviesos, tuo daugiau naudos. Kaip ir darbas sode dienos ar nakties metu. Jūs matote ką darote.

Gal sugrįš jūsų ankstesnių minčių sukurti siužetai. Gali kilti noras ir vėl pasinerti į iliuziją, tapti tik savimi besirūpinančia persona. Šiaip ar taip, jeigu pastebėjote kad jūsų mintis užvaldė „siaubo“ filmai ar kritika, panieka kažkam ar aukos vaidmuo, atsikratykite galutiniai viso šito vieną kartą. Gana. Pasipriešinkite minčių pragarui su žodžiu „Stop“. Pavyzdžiui, dejuojate, skundžiatės, vaikštote iš kampo į kampą ar panašiai. Kiekvieną kartą kai sąmoningai sustabdysite savo graužatį, jūs sumažinsite savo priklausomybę nuo iliuzijos žabangų ir sustiprinsite savo vidinę jėgą pasipriešinti negatyvumui.

Jūs turite laisvą pasirinkimą – gyventi ar egzistuoti? Budrumo fenomenas lydi į gyvenimą iš didžiosios raidės.

Kada jūs suprantate, kad susidariusi situacija neatsitiktinė ir kaltų nėra,  tampate budriu ir klausiate savęs:

Ką sako mano susierzinimas? Kas slepiasi už mano emocijų? Ką aš turiu išmokti iš šitos situacijos? Kaip išeiti iš šitos problemos?

Jūs nesekate senu įpročiu emocingai reaguoti į įvykį, o kuriate naują dalyką – problemos išsprendimą.

PAGALBINIAI BUDRUMO STIPRINIMO TEIGINIAI

  1. Mūsų minčių sėkla – tai idėja, kuri ilgainiui tampa realybe.
  2. Pasikeitimas arba kitaip transformacija – tai ne atsakymo į klausimą paieškos. Tai buvimas atsakymu į klausimą. Būk  „dabar“  kuo nori būti, nors ir „galvoji“, kad negali šiuo momentu.
  3. Transformacija neateina iš aplinkumos ar išorinio pasaulio. Mes kuriame stebuklus iš vidaus.
  4. Visų kančių šaknys tos pačios. Tai Visatos dėsnių pažeidimas.
  5. Meilė atskleidžia mūsų tikrąją prigimtį. Tiesa padaro tai įmanomu įgyvendinti.
  6. Niekas neateina į mano gyvenimą atsitiktinai.
  7. Mes atpažįstame savo įpročius pagal energijos pasipildymo savybes. Žalingi – išsunkia gyvybinę energiją, teisingi papildo. 8. Vidinių minčių būsena apsprendžia išorinį  mūsų gyvenimą, o ne atvirkščiai.
  8. Asmeniškumu mes esame daug kuo, sielos tikrąją prigimtimi – visuma Vieno.
  9. Ego traukia mus atgal, siela pakyli aukštyn.
  10. Aukos vaidmuo yra tiktai mitas, kuris visados lydi asmenį į bejėgiškumą.
  11. „Užstrigti“ praeityje – tai viena iliuzijos žabangų forma. Reikia susitvarkyti su praeitimi, suprantant nuoširdžiai ir atvirai savas klaidas. Ir daugiau nežiūrėti atgal.
  12. Įprotis – tai stabdis augimui, kelias užstrigęs praeityje. Jis tampa kūrybinės energijos trikdžiu.
  13. Žemesnysis „Aš“ veikia sąmonės pastangų pasaulyje su žodžiu „reikia“, „privalau“, „turiu“ it t.t.
  14. Jei aš numiriau savo ego diktatui ir atsidaviau aukštes-niam „Aš“ (kas aš iš tikrųjų esu) – gimiau iš naujo TIESAI.
  15. Tikrasis transformacijos darbas – tai ego ir sielos energijos pasikeitimas prioritetais arba kitaip, tai perėjimas iš išorinio pasaulio į vidinį.
  16. Mūsų gyvenimas yra mūsų minčių išdava. Jeigu jis neatneša džiaugsmo ir palaimos, reiškia mes užstrigome ego poveikio lauke.
  17. Pakeitę savo mintis mes galime pakeisti gyvenimus. Rojus ir pragaras yra paprasčiausiai minčių ir elgsenos sukurta būsena.
  18. Nebūtina būti „apšviestuoju“ ar tobulu norint pradėti gyventi Kristaus sąmonės šviesoje.
  19. Transformacija yra nesudėtingas ir ypatingų pastangų nereikalaujantis darbas, kadangi nieko nereikia daryti, tik „būti“ savimi iš sielos pozicijų.
  20. Jūs pamiršote tikrąjį save ir tapote  savo pasirinkimo problema. Pas Dievą kaltų nėra.
  21. Savęs pažinimas yra Dvasios pažinimas ir nėra susietas su jokia sekta ar religine grupe.
  22. Mano asmeninė problema yra mano mokytojas. Tai gyvybingas ryšys su mano praeitimi, kurį aš atskleidžiu sąmoningai. Tai leidžia pažinti problemos šaknis. Vėliau,  sąmoningu pasirinkimu ir  elgsena galima  pašalinti bet kokias problemas iš gyvenimo.
  23. Kūnas ir siela žino, tik protas gali meluoti.
  24. Emocijos visada seka po minčių.
  25. Mintis galima pakeisti.
  26. Tikrasis „Aš“ yra daug didesnis negu jo būsena.
  27. Visokie blokai ir padrikos mintys gimdo baimę. Išsivaduokite nuo to. Nes šitaip daugelis žmonių praranda besąlygiško džiaugsmo ir artumo su Visatos lauku ryšį.
  28. Mūsų praeityje visada pasilieka tik tai, kas yra sukurta, subalansuota ir išauginta.

3O. Viskas,  kuo mes maitiname ir papildome tikėjimu savo protus, išaugs į tikrovę.

  1. Viskas, ką aš dariau savo gyvenime buvo reikalinga. Net ir alkoholizmas, niekšybės ir kita išmokė daug ko apie žmonijos klaidas ir skausmą. Dabar esu pasiruošęs tarnauti širdies balsui ir besąlygiškai meilei.
  2. Dabartiniu metu kuriu ateitį pagal pasirinkimą. Vidinis širdies, bet ne proto balsas man pataria kokį sekantį žingsnį žengti, jei tyloje  ramiai  klausausi savo sielos balso.
  3. Visada rinksiuos tik pozityvius teiginius ir veiksmus.
  4. Mes patys, o ne kas nors kitas už mus, kuria asmeninius likimus. Gyvenimas turi plaukti nuo vieno potyrio prie kito harmoningai.
  5. Kadangi „čia“ ir „dabar“ išnyksta laike, mes visada einame su gyvenimo tėkme.
  6. Ego turi būti pakeistas kūrimo procese. Tai įmanoma padaryti dirbant abiejuose: asmeniniame ir viršasmeniniame lygmenyse. Ne ignoruojant, nesistengiant aplenkti, o dirbant per poreikius ir platų akiratį.
  7. Atminkite, mes esame ne emocijos, ne mintys, ne kūnai, o sielos su kūnais, mintimis ir emocijomis. Mintys ir emocijos mums turi padėti pažinti pasaulį, bet ne užvaldyti mus. Pasaulis suvokiamas ne mintimis, o jausmais.
  8. Savęs ir kitų kritika nedidina progreso, tik traukia žemyn. Klysti žmogiška, tačiau tik išmintingas nekartoja tų pačių klaidų. Kiti sukasi tų pačių įvykių ir emocijų verpete iki kol neišsiugdo budrumo savybių ir atsiradus naujai galimybei, nenutraukia pasikartojančių įvykių grandinės.

Budrumas padeda atsikratyti pagundos būti įtrauktu į konfliktus, kritiką, apgaulę. Žinome Visatos dėsnį: Po veiksmo visada seka atoveiksmis. Anksčiau ar vėliau tai atsitinka. Net ir šventieji nuo to neapsaugoti. Gal todėl daugelis jų mirė nuo sunkių ligų ar tragišku būdu. Jokie žmonių sukurti įstatymai nėra aukštesni už Visatos dėsnius. Žmonių sukurtus įstatymus galima pakeisti, jie laikini, tačiau Visatos įstatymai yra amžini ir nekeičiami. Nes jie sukurti ne Ego vadovaujant, ne naudos „Tu man, aš Tau“ principu, o Aukščiausios Superproto sąmonės valia. Belieka mums tik prisitaikyti prie jų. Dievas suteikė mums laisvą valią kurti viską ką norime. Tačiau pasakė: Kaip šauksi, taip atsilieps.  Jei mes galvojame, kad kiti kvailiai, ateis diena, kai kas nors galvos, kad mes kvaili. Ir taip toliau. Taigi, kartoju, pasaulis yra tobulas ir mes buvome tobulai sukurti. Į visus įdėta po lygiai. Jei neatrodo taip, tada turi būti tam priežastis. Išsiaiškinkime kur yra priežasties šaknys. O po to bus nesunku jas „išrauti“, jei panorėsite. Nesutapatinkite savęs su problema, liga ar negatyvumu. Pakilkite virš to. Žmonės kalba: „Aš –  mokslininkas“,“ A – širdininkas“, Aš – vargšas“  ir t.t.  Gal geriau būtų pasakyti: „Aš žmogus, dirbantis mokslo srityje“ arba „Aš žmogus, kuris turi problemų su širdies darbu“, „Aš žmogus, turintis problemų su alkoholiu, pinigais, impulsyvumu“ it t.t. Problemas galima išspręsti. O durną, vargšą ir žmogų, kuris tampa problema, nes su ja susitapatino, yra daug sunkiau subalansuoti.

Nutolome nuo Meilės, nutolome nuo Dievo ir iškilo problemos. Meilė yra ne daiktas, ne konkretus kūrinys. Tai energija. Reiškia, ir mes esame energija. Viską,  ką mes darome, reikalauja energijos. Žmogaus sukūrime dalyvauja ne vieno asmens energija. Kuo daugiau meilės energijos, tuo aukštesnės sąmonės asmenybė. Kuo daugiau energijos įdėta į darbą, pvz. mokantis groti pianinu, tuo profesionaliau groja muzikantas. O jei dar yra talentas – tai mes sakome, kad  groja genialus atlikėjas. Talentai kyla iš dvasios.  Pagal išsivystymo lygį, kiekvienas iš mūsų turi skirtingus talentus. Kartais, pažeidus Visatos dėsnius, talentas pradingsta. Žmogus jaučia, kad jis galėjo būti sėkmingesnio likimo, daugiau pasiekti gyvenime ir t.t. Išsiaiškinkime budrumo pagalba, besiklausydami savo sielos balso: „Kodėl neišėjo to pasiekti?“ Siela nemeluoja. Išgirsite daug netikėtų ir nelauktų atsakymų. Gal vienas iš jų būtų: „Nevertinai savęs“  ar  „Būtum paklydęs naujose pareigose“, „Negerbtum kitų, išpuiktumei“ ir t.t.

Gyvenant meile ir Visatos dėsniais, žmogus tampa didingu. Anksčiau ar vėliau ateina apdovanojimas. Atiduota motinos meilė vaikams, sugrįžta ramia ir pagarbia senatve. Džiaugsmu, kad vaikai nenuėjo nuo doros kelio  arba jų pripažinimu. Geri žmonių darbai nemiršta. Jie amžini. Išnyksta veidai ir pavardės, tačiau ištartas žodis, veiksmas, išmintis pasilieka žmonijos istorijoje  ir palikuonių širdyse amžiams. Kartais meilė reikalauja pasiaukojimo. Kartais griežtumo. Sustabdyta nusikaltėlio ranka ir yra tas pasiaukojimas. Netgi panaudojant jėgą. Iš kur nusikalstantis sužinos, kad blogai elgiasi, jei neatsiras jo veiksmus sustabdančios rankos?

Matome, kad Dievo meilė pareikalauja ir kitokių veiksmų, ne vien švelnumo ir pritarimo. Reikia išmokti baltame įmatyti ir juodo trupinį. Ne viskas juoda yra taip blogai. Taigi, pradedame neskirstyti pasaulio į priešybes. Priešingybės papildo vienas kitą. Pavyzdžiui šeimoje: Vienas – frigidiškas, kitas – labai seksualus. Juos suvedė meilė. Ir prasideda „gydymas“. Mylėdama savo vyrą, žmona pamažu atsikrato savo baimių ir apribojimų. Vyras, ne visada sulaukęs savo geidulio patenkinimo, išmoksta meilę išreikšti kitokiais negu fizinė sueitis būdais:  pokalbiais, darbais, švelnumu ir kita. Abu išgydo save nuo kraštutinumų. Pedantiškai tiksli, gyvenanti pagal grafiką, reikli ir atsakinga moteriškė gali turėti amžinai vėluojantį, pasyvų, minkšto charakterio vyrą. Mylėdama savo partnerį, ji mokosi pakantumo lėtiems ar vėluojantiems, ugdo toleranciją savyje.  Dažnai būna, kad per daug griežti ir reiklūs, valingi ir kritiški tėvai užaugina be nuomonės, bevalius vaikus.  Meilė saviems vaikams kartu gyvenant, leidžia  pertvarkyti vertybių skalę ir sukuria gyvenimą, mažiau priklausantį nuo socialinio statuso ar intelekto.

Keičiant savo gyvenimą, prioritetas atitenka vidiniam, ne išoriniam pasauliui. Stebime viską, kas vyksta mūsų vidiniame ir išoriniame pasauliuose. Sapnai įgyja svarbą, nes jie pasako ir gali atskleisti daug paslapčių apie mums svar-bius klausimus. Ypač – pasikartojantys sapnai. Toliau: kuo skiriasi jūsų požiūriai nuo gimdytojų? Ar mes sekame jų senai numintu keliu mąstyme, filosofijoje, religijoje ar suradome ką nors naujo?

Stebime ženklus, nes jie pasirodys vis dažniau. Stebime, kokios knygos mus sudomino? Atsakymas gali ateiti iš įvairių šaltinių. Išgirdote pokalbį rūpimu klausimu, perskaitėte straipsnį, peržiūrėjote televizijos laidą ar išgirdote dainos žodžiuose atsakymą. Pastebėjote dėsningumą, supratote, kad atsitiktinumų nebūna. Reiškia, kažkas girdi jūsų mintis. Suprantate, kad jūs ne vieni pasaulyje. Kažkas skaito jūsų slaptas mintis. Stebite apie ką dažniausiai galvojate? Galite pradėti užmegzti kontaktą su savo Angelu Sargu, kitais Angelais ir Archangelais. Šiuo metu suartėjo abu pasauliai. Stebuklai pasirodo kiekvieną minutę. Žemėje padažnėjo kataklizmai, siaučia uraganai, potvyniai ir kitokios stichinės nelaimės. Pasidomėkite, ką tuo nori pasakyti Žemė ir Nematomasis Pasaulis? Kas mūsų laukia ateityje? Kaip galima pakeisti įvykių eigą? Ir aplamai, ar įmanoma pakeisti įvykius? Žmonija pradeda įsisavinti ir valdyti naują fotonų energiją. Iš astrologų žinome, kad artėjame į fotonų energijos žiedą. Pasidomėkite šia energija, nes ji turi minties ir vaizduotės įgyvendinimo galią. Nenustebkite, jei pastebėsite kad ne vienas nematomas patarėjas jus globoja. Tik reikia paprašyti. Tokia Visatos taisyklė. Kreipkitės balsu  ar raštu į savo Angelą Sargą. Galite mintimis ar balsu paprašyti Kryono (pagal jo rekomendaciją, surašytą Lee Carroll knygose KRYON, arba interneto tinkle  www.kryon.com) pakeisti jums mokytojus ar įstatyti neutralius kodus). Paaiškinu: dirbtini kodai gali būti artimų žmonių įvardijimai, kaip „kvailys“,“ durnas“, „nemokša“ ir visos kitos etiketės,  išgirstos per gyvenimą ir įsišaknijusios mūsų pasąmonėje.

Plėskite žinias apie nematomą ir mums nežinomą pasaulį. Sužinokite būdus ir priemones kaip susisiekti ir palaikyti kontaktą su nematomais Mokytojais. Rusų tyrinėtojas Aleksandras Svijašas išsamiai aprašė įvairius būdus ir metodiką. Negatyvios mintys, blogi kėslai pritraukia tamsiąsias dvasias ir esybes. Jie gali jus suklaidinti. Tik labai šviesioms asmenybėms nepavojingi tokie kontaktai. Tačiau atminkite, JŪS TURITE GALIĄ  nepaklusti tamsiosioms dvasioms. Kvieskite Šviesos  Brolius. Taigi, pagalbos klausimais geriausia kreiptis į Kristaus Sąmonę ar Didžiųjų žmonijos  Mokytojų gretas.

Susipažinkite su Ch‘i energija, žmogaus energetine sandara, jo kūnais, aura. Pajuskite energijų bangas. Net šeimoje ir mokyklose  galite paeksperimentuoti. Manau, kad iškilo didžiulė reikmė įtraukti mokslo įstaigose metafizinių mokslų pagrindų išaiškinimą. Pasenusi metodika, senoji informacija apie pasaulio sandarą ir žmogų yra nusikaltimas  jaunajai kartai. Jaunoji karta privalo žinoti Visatos dėsnius, privalo žinoti žmogaus kūnų sudėtį, veikimo mechanizmą, minčių kontrolės svarbą ir kita. Vaikai turi suprasti didingą žmogaus paskirtį, pažinti savo emocijų pasaulį, studijuoti ir išmokti kūrimo meno vaizduotės ir minčių pagalba, išmokti kontroliuoti ir valdyti mintis bei emocijas. Tai atneštų valstybei mažiau išlaidų socialinėms, teisingumo ir kitoms institucijoms. Būtų mažiau nusikalstamumo, pagerėtų gyvenimas ir dorovingumas.

Kaip jus veikia negatyvūs žmonės ar mintys? Kaip jaučiatės pabuvę gamtoje ar su miela draugija? Įvertinate žmonių tipus, suprasdami kartu ir save. Jie yra keturi:

  1. „ Aš – vargšas“. Aukos tipas.
  2. „Paslaptingasis“. Nuošalus tipas, nelinkęs bendrauti.
  3. „Tardytojas“. Tai žmogus, kuris nori apie tave sužinoti viską, kas įmanoma. Tokie randa priemones kaip tai pasiekti.
  4. „Bauginantis tipas“. Jie žiaurūs, bauginantys, grasinantys ir t.t. Dažniausiai tokie būna labai įtarūs, paranoidiniai, kupini baimių ir smurto

Kas sukūrė tokį charakterio bruožą? Gal skausminga vaikystė? Išdavystės ar kokia kita priežastis?

X X X

Prie kelio sėdėjo išminčius. Pro šalį ėjo maras. Išminčius paklausė maro, kur jis traukia?

– Į miestą, sunaikinti tūkstančio žmonių. Jie nusidėjo ir yra nusipelnę bausmės.

Po kiek laiko, tuo pačiu keliu maras grįžo atgal. Išminčius jo užklausė:

– Kodėl tu pamelavai man, mare? Sakei man, kad sunaikinsi tik tūkstantį žmonių, o užmušei  tris tūkstančius.

– Aš nepamelavau. – Atsakė maras. –Sunaikinau tik tūkstantį, visus kitus  užmušė baimė…

X  X  X

Budrus mąstymas atskleidžia tarpusavio kontrolės dramą ir leidžia mums surasti galimybes,  kaip to išvengti.

Sekanti  augimo pakopa atiteks idėjų įgyvendinimui. Pereiname nuo idėjos pasireiškimo iki įgyvendinimo. Maldos, meditacijos, šventos gamtos vietos, suteikia mistiškų momentų akimirkas ir sąmonės apšvietimą.  Toliau augame šviesoje. Labai gerai kasdieną kartoti  teiginius, kaip pavyzdžiui:

Aš esu šviesa.

Aš esu Dievo meilės išraiška žemėje.

Mano kelias –  besąlygiška meilė, kūryba, atleidimas ir gailestingumas.

Aš esu Tiesa. Aš esu Dievo instrumentas žemėje.

Gerai rytais pasimelsti, palinkėti sau ir pasauliui meilės, gėrio ir grožio. Šito niekada nėra per daug.

Tokiu būdu, diena iš dienos  stiprėja mūsų ryšys su nematomu pasauliu.  Sėkmės raktas – tai padėka. Neprašykite ir gaukite viską.  Dėkokite už šviesą, dėkokite už orą, už šeimą ir vaikus, už tai ko negavote, bet norite turėti. Už duonos kąsnį kasdieninį, už stogą virš galvos. Nepamirškite siųsti palaiminimų artimiesiems ir svetimiems. O ten –  kur vyksta karas ir žiaurumai, nesutarimai ir konfliktai, prašykite Dievo ar Visatos kuo daugiau nusiųsti savos meilės. Ir nuo savęs pasiųskite. Tai daug geriau negu prašyti taikos. Nes, be meilės vienas kitam – taikos nebus.

Šitokiu būdu atsiranda artumo ir susijungimo su aukštesniu „Aš“ jausmas. Prabunda saugos, amžinybės ir meilės jausmai. Palaipsniui atsiskleidžia mūsų praeiti gyvenimai ar juose padarytos išvados. Kartais pilnutinai, kartais tik vizijų nuotrupomis. Aiškėja jūsų gyvenimo vizija. Gal teks pakeisti karjerą ar darbą. Nebijokite naujovių. Įsileiskite jas į savo gyvenimą. Nebijokite sugriauti senus stereotipus. Jūs taip reikalingas Visatai…

Toliau tobulėjant, ryškėja intuicijos pasireiškimas. Suprantama minčių galia ir įtaka mūsų gyvenimams, nes jaučiame ir matome mūsų įdėto darbo ir pastangų rezultatus. Gyvename pozityvumu. Atsiranda  noras padėti kitiems, nes pajuntame teigiamas permainas savo sveikatoje ir kasdienybėje. Išgydote savo paties skausmą, tuo pačiu padedate ir kitiems ir pasauliui išgyti. Atsiranda draugiško pasaulio vizija. Mokotės pasikrauti energija iš gamtos ir per meditacijas bei vaizduotę.

Šitokiu būdu augant  metafizikos pažinime, priartėja-te    prie savo aukštesnio „Aš“, tampate Didingu Pasaulio Pi-liečiu ir dedikuojate savo gyvenimą Meilei. Gyvenimas palaipsniui atneša vis didesnę palaimą. Ligos pamažu pasišalina. Gyvenimas įgyja prasmę. Rūpinatės savo kūnu kaip ypatingai brangiu turtu. Kūnas – sielos šventovė. Nepamirškite šito.

Pastebite kaip plečiasi laikas ir erdvė. Keičiasi žemės klimatas nuo mūsų meilės ir šviesių minčių. It taip toliau… Kaip Džono Lenono dainoje „Įsivaizduok“(Imagine ang.) žodžiuose. Aš manau, kad Dievas toje dainoje kalbėjo per jį – naujojo pasaulio ateities architektą:

„Įsivaizduok, kad nėra nei pragaro, nei dangaus. Kad virš mūsų tik dangus… Nėra nei religijų nei sienų…Ir pasaulis – tik mylinti Brolija… Jūs galvojate, kad aš svajoklis? Bet ne vienas aš toks esu… Tikiu ateis diena pasaulyje, bus daugiau bendraminčių ir žmonija tai įgyvendins…“

X   X  X

Palaipsniui, žingsnis po žingsnio suprantate gamtos paslaptis, jos svarbią įtaką mūsų gyvenimams. Pamilstate žemę – savo Dievą-motiną, kuri maitina mus. Rūpinatės ja. Tampate superjautriu – su nauja metafizine informacija sąmonėje. Atskleidžiate savo prigimtį ir atsineštinius talentus žemėje. Nenusiminkite, jei transformacijos į naują galaktikos pilietį  pradžioje bus sunkumų. Tas, kas sunkiau įgyjama – visada daug brangiau už lengvai įgytą. Be to, jei jus žinotumėte, kaip Dievas, Angelai ir Jūsų protėviai kartu su visu nematomu pasauliu džiaugiasi Jūsų pasiekimais ir pagalba jiems, niekados neatsisakytumėte  šito kelio. Gal kartais užvaldys jus baimė ar panika, mintis, kad visa tai nesąmonė ar bereikalingas darbas, nesustokite kelyje. Net ir šventieji ir palaimintieji turėjo tokias mintis. „Dieve, Dieve, kodėl tu mane apleidai“… Ar prisimenate tuos žodžius ir kas juos pasakė? Nebijokite, nepalūžkite. Prašykite dvasios stiprybės ir jūs tai gausite. Juk parašyta: „Prašyk ir gausi“, „Belskis ir bus tau atidaryta“. Dar kartą priminu, jeigu jūs matytumėte kokius antspaudus žmonijai palieka geri darbai, kaip jūs esate reikalingi Visatai… Jūs niekada neišklystumėte iš šito kelio.

Share this article
FB video