EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Violeta Messina, Netradiciniai gydymo būdai

Sekančiu tyrimo objektu knygoje norėčiau pasirinkti kitą temą. Viena iš jų – netradicinis gydymas spalvomis, garsais, mineralais. Pasaulyje gausu rytų gydymo specialistų, kurie užsiima akupunktūra, masažais, Reiki ir kitokiais gydymais. Praktiškai, be tikėjimo išgijimu, padėti  neįmanoma. Tai žinoma nuo senų senovės, dar prieš Jėzų Kristų. Galiu paminėti, kad Lemurijoje, Mu civilizacijoje, Atlantidoje, Egipte ir kitose kultūrose,  protėviai buvo daug toliau pažengę gydymo srityje, kadangi tais laikais žmonės nebuvo praradę ryšio su Dievu. Suprato gamtos paslaptis ir turėjo gilų gydymo meno pažinimą. Ilgalaikiai (daugiau nei 50000metų) karai neatpažįstamai pakeitė žmoniją. Mes visi esame mutantų vaikai, kuriuose tikroji DNR ląstelė yra  toli nuo tos, kokia buvo pas pirmuosius žemės gyventojus. Tačiau ji turi savyje hologramą pirminės DNR ląstelės. Ir ji tik dabar pradėjo atsistatinėti.  Be  to, ir žemės vibracijos nėra tokios šviesios, taigi, Šviesos žmogui būtų labai sunku įsikūnyti žemėje su savo šviesos kūnu. Tačiau Gaja atsigauna. Žemė plečiasi, valosi ir šviesėja. Ir mums atsirado viltis. Tiesa, pasikeitus magnetiniam žemės poliui ir pasikeitus meridianams, akupunktūros specialistai turi išmokti eiti su laiku. Jau yra ne 12,  o daugiau negu 20 meridianų. Net ir čakrų kiekis pasikeitė. Formuojasi 22, o ne 7, kaip anksčiau žinojome, čakros. 12 iš jų randasi ne kūne, o mūsų biolauke. Taigi, aku-punktūros specialistams  prireiks “išmokti“ įdurti adatas ne tik į kūną, bet ir į biolauką.  Mane domina ir turiu  tamprų ryšį su mineralų ir augmenijos pasauliu. Supratusi spalvų ir garsų poveikį gydymui. Pasidalinsiu su jumis savo žiniomis. Pradėsime nuo istorinės Atlantidos pažinimo gydyme.

Žinome iš istorijos, kad egzistavo Atlantida ir Lemurija. Taip pat ir Mu  civilizacija, išsidėsčiusi Kinijos, Mongolijos ir dalyse Rusijos dabartinėse geografinėse platumose. Mu ir Atlantida turėjo po žeme  susisiekimą tuneliais. Ilgalaikis  ir varginantis (50.000 metų ) karas tarp Lemurijos ir Atlantidos dėl smulkių konfliktų ir jėgos, finale sunaikino abu kontinentus.   Maždaug 85.00 P.E. žemė pakeitė vibracijas ir abu kontinentai nuskendo. 77.777 P.E. metais kitų civilizacijų gyventojai, atskridę kosminiais laivais į žemę, rekonstravo dalį  Atlantidos prie Floridos krantų. Tam naudojo mutantų jėgą. Į darbą įsijungė ir Mu civilizacijos palikuoniai žemėje. Tai buvo šviesos žmonės, kurie nenorėjo kariauti. Daug metų vyko atstatymo darbai. Daug generacijų dalyvavo  statybose. Rekonstrukcija užtrūko apie 20.000 metų.  Atlantida naudojo gydymui kristalus. Patys mažiausi kristalai  buvo 4 pėdų aukščio. Tai neišpasakyto grožio spalvų kristalai. Kiti kristalai buvo 25 pėdų aukščio ir 10 pėdų diametro. Nupoliruoti ir apšlifuoti. Jų paskirtis buvo įvairiopa. Energijai akumuliuoti, gydymui, erdvės valymui ir kitkam.

Buvo daug šventyklų. Viena iš jų – Delfinų šventykla. Tai stačiakampio formos pastatas, kuriame vykdavo teismai. Pažeidusiems Visatos įstatymus, naudojant vidines jėgas, lazeriu atimdavo gabumus ir žmogus pradėdavo evoliuciją iš naujo. Kartais toje šventykloje vykdavo ir paaukštinimas už gerą elgesį ir pasiekimus. Pavyzdžiui, mutantus apdovanodavo sustiprintais gabumais ir t.t. Tai vykdavo teisingumo menėje. Aplink apvalų stalą susėsdavo vyresnieji ir kruopščiai peržiūrėję bylą, padarydavo sprendimus. Buvo Garsų šventykla. Tenai lankydavosi vaikai, sulaukę 10 metų amžiaus. Muzikos garsai stimuliuoja energijos tėkmę ir energizuoja asmenį. Naudojo daug garsų, kurie buvo skirtingai paskirčiai. Vieni – aiškiaregystei, kiti – gydymui, ryšiui su pasaulio informacijos banku,  pakrovimu energija, stimuliavimui ir t.t. 10.000 metų žmonija negirdėjo tų garsų. Dabar mediumai perduoda ilgai slėptą informaciją žmonijai. Virštoniai suteikia pilną energijos išraišką. Pvz: garsas „Aum“- buvo naudojamas Lemurijoje, „Om“ – Atlantidoje.

Kaip vykdavo gydymas? Pavyzdžiui:  Šventykloje, kurioje lubos padarytos  iš spalvotų kristalų, išrašytos žydiškais hieroglifais, alfabeto raidėmis ir kitais ženklais bei simboliais, pakviesdavo nėščią moterį. Ją patalpindavo į ketur-kampę dėžę 24 valandoms. Iš viršaus nuleisdavo sidabrinę piramidę.  Ją paguldydavo ant stalo, kurio viršus buvo pagamintas iš sidabro, vario ir kristalų smėlio.( Orlax – taip vadinosi mišinys). Stalo apimtis – 9 pėdos ilgio ir pločio. Pro skylę stoge, kaip lazerio šviesa į moterį ėjo spalvos, kurios apsaugodavo, sustiprindavo naujagimio talentus, geras savybes, sveikatą ir panašiai.

Gydymo darbas visada vykdavo su kristalų pagalba. Atlantida jautė padėką ir pagarbą mineralų pasauliui. Raudoni akmenys buvo naudojami nuo vėžio, kraujo ligų, daugelio infekcijų, balansui, įžeminimui, augimui.  Rožinė spalva  buvo gydomas ar iššaukiamas jautrumas. Žalios kvadrato formos kubas  ir kiti žali kristalai buvo naudojami atstatyti jėgas, pašalinti apatiją.

Diagnostikai naudodavo geltonos spalvos akmenis. Spalva suintensyvėdavo ar išblykšdavo. Hileriai kartu naudojo geltoną ir oranžinę, arba  mėlynos ir violetinės spalvos  akmenų kompozicijas.

Svarbiausias žmogaus ligų atsiradimo faktorius – mintys ir nusižengimai gamtos dėsniams. Gydymo įstatymas:  žmogus turi suprasti ir dvasiškai bei mintimis  suvokti, kad jis gali būti išgydytas. Žmogus turi susidvejinti ir stebėti, kas jame iš emocijų yra neišgydyta. Turi išmokti problemai pasižiūrėti į akis. Jautri žmogaus reakciją į situaciją neleidžia suvienyti dvasios ir sąmonės proto. Todėl žmogus ilgam gaišta laiką emocijų išraiškai. Kiekvieną problemą galima išspręsti 3 – 4 priemonėmis. Reikia tartis su savo aukštesniu „Aš“ ar mokytojais (dvasiniais patarėjais). TAI BŪTINA.

Pvz. Atlantiečiai žinojo, kad  epilepsija  (pvz.) yra trumpalaikis bangų sukimasis smegenyse. Perduoda  per mediumus, kad vėžys išnyks. Keliant žemėje vibracijas, išnyks savęs teisimas ir pyktis, taigi  tas auglys daugiau nebepasirodys žmonėse ir pranyks iš gyvenimo. Kodėl daug šventųjų miršta nuo vėžio? Todėl, kad jie nori visada būti „šventaisiais“ ir negali atleisti sau ar kitiems  klaidų. Arba nekenčia savęs ir kitų. Labai svarbu apsaugai nuo vėžio  turėti organizme pakankamai geležies.

Hermenas sakė: Kas viduje – tas ir išorėje.

Pagal Atlantidos mokymus – Adomas – tai vyro ekspresija, Ieva – moteriško aspekto ekspresija. Edeno sodas – Meilės ekspresija. Gyvatė – gundymas. Energijos harmonija – trijų energijų  įvaldymas ir pagundų nugalėjimas – tokiu būdu gaunamas balansas.

Fizinės akys negali matyti taip kaip dvasinės. Jos yra daugiau minčių ir vaizdinių veidrodis. Ką jūs matote dvasine akimi už fizinės materijos ribų yra tikra realybė. Jei norite išgydyti ligą ar problemą, turite matyti be emocijų įsikišimo, be ego interpretacijų. To neįmanoma pasiekti fizinėmis akimis. Užmerkiame akis ir aktyvuojame kristalais. Po to skaitome savas mintis ir vaizdinius, juos interpretuojame.

Atlantidoje buvo daug didingų mokytojų. Vienas iš jų –  YRAK. Jis dirbo su vaikais nuo 10 -16 metų amžiaus. Leisdavo šviesų srautus, siųsdavo vaikams  spalvas. Tai buvo Koordinacijos ir projekcijos meistras. Stebėdavo vaikus. Pagerėdavo savijauta, vaikai įgydavo įvairias savybes. Pvz: matė tarytum rentgeno akimis. Jei norite iš YRAK pagalbos savo vaikų gyvenimuose, nes jo energija nepradingo, jums užtenka išsikviesti tą didingą mokytoją tik kartojant jo vardą balsu. Tada ateina į pagalba jo energija, kurią jus galėsite pajusti iš rezultatų. Jo vardui naudojama 20 chanta (žiūrėkite žemiau). „URANIL“ – gydymui iššaukti garsas. Jį galite kartoti kaip mantrą.

Beje, Sioux, Mohawk indėnai – tai Atlantiečių palikuonys. Indėnai išsaugojo  daug paslapčių apie gydymą ir Gamtos paslaptis. Daug paslapčių surašyta ir saugoma įvairiuose žemės taškuose. Kada žmonija pasieks atitinkamą mąstymo lygį, daugelis užkoduotos informacijos bus atskleista. Netgi krištolinės kaukolės ( viso jų yra 16) saugo neįkainojamos vertės informaciją.

Patariama ir dabar sudarinėti gydymo grupes arba gydyti kristalais. Pvz: Sudaroma  iš kristalų šešiakampė žvaigždė. Viduryje žvaigždės  sėdi ligonis su kristalu rankoje. Gydantysis  kalba maldą, skleidžia garsus, mantras. Ir taip 12 kartų. Po to daroma 10 minučių pertrauka. Geras gydymo efektas, kurį galima kartoti 1 kartą savaitėje  visą mėnesį.

Buvo gydoma variu, plonais  vario lakštais, ar stalo varine viršutine dalimi, ant kurios paguldydavo ligonį.

Dar kitas metodas buvo  panaudoti 12 kristalų žmogui: ant abiejų rankų po kristalą, prie kojų pėdų, tarpkojyje, ant kiekvienos čakros. Hileris su kontroliniu kristalu rankose 20 minučių periode praeina per visas čakras  3 kartus – aukštyn- žemyn.

Gali susirinkti hileriai ar žmonės su stipria gera energetika. Kiekvienas rankose laiko kristalą. Ligonis rato viduryje.  Tai greitas ir efektyvus išgijimo būdas. Tačiau  mokytojai perspėja, kad hileriai neturi gaišti laiko  žmonėms, kurie netiki į išgijimą. Visada  ligonis turi paprašyti hilerio pagalbos  ir savo kūno leidimo taip pat. Pvz: „Aš prašau savo kūno ląstelių priimti  siunčiamą energiją ir pradėti gydymą…“ Būtina atsimokėti gydančiajam kuo nors, nes kitokiu būdu galite nebegauti  gydomosios energijos iš hilerio ir nepagyti.. Toks Gamtos dėsnis: ( Duoti – imti).

GARSAI,   PANAUDOTI  GYDYMUI

ATLANTIDOJE

  1. ALEOU
  2. BA – EO
  3. ALEOUBAEO (šie 3 garsai buvo nenaudoti 10 000 metų).
  4. GA – MO – AL- iššaukti Dievo Tėvo pagalbą.
  5. DAU –LAE
  6. HA – JO – HA VO – AA
  7. ZOO – UR –  2 kartus kartoti. Stimuliuoja energijų sistemą.
  8. CHO – RA   – 2 kartus. Gali žmogus nepatogiai jaustis, keistis jausmai ar emocijos. Pataria nekreipti į tai dėmesio.

ZOO – UR CHO – RA  – 2 kartus.

  1. TULA – RO reprezentuoja 10.

10, 5, 6, 5 – kartu,  labai stimuliuoja, galima susisiekti su

Šviesa. Galima jausti dilgčiojimus.

  1. YOD

YOOH – DAA  – labai stiprus garsas

  1. CO – LAE – AH
  2. LAU – RR – U
  3. MO –RAA – AH – 3 kartus. Tai moteriškos vibracijos.      Jų pagalba pažįstate save, subalansuojate ar aktyvuojate moteriškas savybes savyje.

KO – FAA – RO. Mantra naudojama dirbant su talentingais vaikais.

  1. RU – AH – SHIM – 3 kartus. Labai stipri, naudojama sustiprinti komunikacijoms su erdve. Labai aukštų vibracijų, turi stiprų rezonansą , galingus vibracijų laukus. Sustiprina mūsų vibracijų tėkmę. Naudojama, kai esame nusilpę ar aplinkui mus susidaro nepalanki situacija.
  2. –SHEMA – kartojame 3 kartus. „Palaimink“ –tai reiškia. Iššaukia motiniškas vibracijas.

SANANDA – motiniškas Dievo Aspektas. Tai maldos vibracija. Priduoda meilės.

  1. TRI –AAH  – 6 kartus. Ilgi garsai. Reikia pajusti energiją, einant per rankas. Pažadina budrumą. Ši mantra yra Meistro mantra, pažadinanti ir apibūdinanti tikrąjį „Aš“. Tie garsai primena Tibeto vienuolių mantras.

Daugelis Atlantidos Sielų gyvena įsikūniję tarp mūsų Žemėje. Vieni nori griauti, kaip ir anksčiau, kiti nori perspėti, kad Žmonija nekartotų senų klaidų, treti padeda atskleisti Visatos paslaptis. Daug palikta informacijos žemėje, slaptose vietose. Ji bus atskleista, kada Žmonija įgys teisingą pasaulėžiūrą ir gyvens darnoje su Visatos įstatymais. Archeologai atranda slaptus kambarius Egipto piramidėse, krištolines kaukoles, kurios turi užkoduotą informaciją iš kitų civilizacijų, mokslininkai tyrinėja Majų, Inkų ir kitų didingų civilizacijų  užkoduotą informaciją.

Atsiranda vis daugiau literatūros su išsamesne informacija  apie gyvenimą Atlantidoje. Jūs galite rasti Interneto bibliotekose ir kituose šaltiniuose. Dirbant su kristalais, reikia jiems atlikti atitinkamą ceremoniją ar ritualą, gerbti juos, komunikuoti, palaikyti švarius, išvalyti sūriu jūros vandeniu ir pakrauti saulės ir mėnulio energija. Geriau, kad jūsų kristalų kiti neliestų. Tarp kitko,  Joshue David Stone „HIDDEN MYSTERIES“ knygos autorius perspėja, kad labai daug kristalų gali būti  ne natūralūs, o dirbtinai pagaminti Atlantidos civilizacijoje. Ir jie yra ne naudingi, o pavojingi.  Labai svarbu intuityviai pajausti, kad  mineralinis akmuo yra natūralus ir palaikantis jums savyje  gerą energiją.

Share this article
FB video