EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Eglė Gleščinskienė, Korona virusas – nuo galvų lekia karūnos

Simbiozė, kuri anksčiau atrodė neįmanoma

Daugelio mintis šiandien okupavo keičiantis įprastą gyvenimo ritmą, keliantis daugybę apribojimų ir praradimų Korona virusas.

Žmogus ir gamta yra nedalomas mechanizmas arba junginys, tarp įvairių gyvybės formų nuolat vyksta sugyvenimas, veiksnių ir energijų pasidalijimas arba simbiozė.  Šitą girdime nuo seno, tačiau galbūt iki dabar nesusimąstėme ir nesupratome konkrečios šio teiginio prasmės. Pajudinus, sugadinus bet kurią šios sąsajos dalį, harmoningas balansas yra pažeidžiamas ir mechanizmas pradeda strigti. Žemė, vanduo, oras, augmenija, gyvūnija ir žmogus dėl šių sutrikimų patiria sunkumus.

Netaupydami naudojame žemės resursus, naikiname augmeniją, o gyvą gamtą ir gyvą aplinką keičiame į sausakimšus megapolius bei asfaltą, vandenį ir gruntą teršiame chemikalais ir atliekomis, orą pripildome nuodingais, mums patiems kvėpuoti netinkamais, lakiais junginiais. Ir visur skleidžiame elektromagnetinius virpesius, radijo bangas bei žemę užklojame mobilaus ryšio dažnių paklote, kurios dažnines charakteristikas nuolat keliame, tikėdamiesi dar greitesnio, spartesnio ir kokybiškesnio interneto ryšio bei naujų technologijų diegimo bei valdymo galimybių.

Ar gamta reaguoja į mūsų veiklą? Ji priešinasi ar vangiai priima bet kokius žmogaus sprendimus?

Turbūt atsakymus jau žinome, stebėdami klimato pokyčius, nykstančias gyvūnų bei augalų rūšis ir aplinkos sąlygas, kurios palaipsniui tampa vis labiau grėsmingos ir nepatogios net pačiam, iki šiol karūną ant galvos nešiojančiam, gamtos ir pasaulio valdovui – žmogui. Ateina metas nusimesti karūnas, pripažinti klaidas ir sugražinti valdžią tam, kam nuo seno ji ir priklauso – tai viską kuriančiai, palaikančiai ir keičiančiai jėgai.

Tikintieji skatina melstis.

Medituojantys  – nurimti ir susitelkti į save.

Mokslo žmonės siekia dar aukštesnio sąmoningumo ir išminties lygmens, nes jų manymu tai gali išgelbėti dabartinę visuomenę ir pasaulį, tik tai gali padėti atrasti vaistus, gydymą, technologijas nutikusių blogybių pašalinimui.

Ir visi palaipsniui supranta, kad vieni be kitų to darbo neatliks, kad būtent dabar reikalinga ir malda, ir meditacija, ir mokslinis problemos sprendimas. Intelektas, tikėjimas ir dvasinė galia jungiasi į vieną, tad pačių užsidėtos karūnos nuo galvų krinta, nunešdamos bet kokius dirbtinius, išpūstus ir nebereikalingus dalykus. Staiga vyksta visos žmonijos virsmas, perėjimas iš tamsos į šviesą, iš vartojimo į sustojimą, iš lėkimo į apmąstymą, iš priešiškumo į bendrystę.

Korona virusas sąlygoja komunikaciją tarp įvairių gyvybės formų ir rūšių, tarp žemės ir žmogaus, tarp žmonių grupių, kurie iki šiol vienas kitą neigė.

Kiek toli eisime? – klausimas dar per daug ankstyvas, – svarbu, kad šiandien einame, kad jau ieškome sprendimų ir keičiame gyvenimo įpročius…

 

Straipsnio autorė                                                                             
aut. Eglė Gleščinskienė
psichoinformaciologė, edukacinio projekto
www.kosmoenergetika.lt vadovė
Share this article
FB video