EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Susitikimas su Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų verslo delegacija

Pirmadienis, 2017 m. Kovo 27d. LR Gen. Konsulate Niujorke įvyko susitikimas su Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų verslo delegacija iš Lietuvos. Šis renginys buvo organizuotas bendromis Lietuvos Respublikos generalinio konsulato Niujorke, Baltijos-Amerikos komercijos rūmų Niujorke ir Niujorko lietuvių profesionalų klubo pastangomis.

Pirmiausia renginio dalyvius pasveikino vicekonsulė Jolanta Vitkauskaitė. Toliau vyko Baltijos-Amerikos komercijos rūmų (BAKR) Niujorke pristatymas – kalbėjo rūmų vadovė Inga Klimašauskienė, teisinių paslaugų firmos “Dorsey & Whitney LLP” partneriai Jonathan M. Herman ir Jonathan Silverblatt bei “Watson Farley & Williams” partneris John Kissane.

Vėliau prie taurės vyno vyko individualūs susitikimai su Lietuvos verslininkais, kurie atvyko į Jungtines Amerikos Valstijas pristatyti savo produkcijos ir užmegzti ryšių su naujais partneriais.

Renginyje dalyvavo kompanijos iš Lietuvos: Binarika, Interactive Solutions, Log Villa, Timber cabins, ODAV2O, Rovilne, Kitchen wear by UGi, Tantas, Vilniaus kailiai, Transporto Guru ir Kapitalita.

Informacijos šaltinis – LR Gen. konsulatas Niujorke 
 Jūratės Gattini nuotraukos

——

Share this article
FB video