EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Kaip moteriškais būdais į savo gyvenimą pritraukti daugiau pinigų?

Šokolado Sielai Straipsnis “Kaip moteriškais būdais į savo gyvenimą pritraukti daugiau pinigų?” (Tai lengviau nei gali įsivaizduoti!)  Šįkart kalbėsime apie pinigus! Atvirai ir be užuolankų…

Mieloji, ar norėtum turėti daugiau pinigų? Galbūt jau pavargai tiek daug dirbti? Galbūt nori, kad finansinė situacija būtų kitokia, tačiau nežinai, nuo ko pradėti?  Jeigu taip, tu esi tinkamoje vietoje!

Šiame straipsnyje kalbėsime apie tikrąsias pinigų trūkumo priežastis ir atskleisime pirmą (ir patį svarbiausią) žingsnį, kurį turi žengti, norėdama iš pagrindų pakeisti savo finansinę situaciją!

Aptarsime, kaip mes pačios save pasmerkiame finansinei vargo vakarienei ir net nesusimąstome, jog viskas galėtų būti daug lengviau… kalbėsime apie užslėptus įsitikinimus susijusius su  pinigais, kurie turi didelės įtakos beveik visiems mūsų finansiniams sprendimams…

Tai bus be galo įdomi ir vertinga kelionė, tad sveikinu ją pradėjus.

Taigi… noriu pradėti nuo svarbaus dalyko:

Tai, kad kartais sunkiai sekasi su pinigais, yra ne mūsų kaltė… tai tarybinių laikų palikimas…

Pinigų tema yra daugelio iš mūsų silpnoji vieta.

Todėl tos, kurios nori gyventi geriau, privalo šiek tiek su savimi padirbėti ir iškelti į dienos šviesą „programėles“, trukdančias mums pasiekti geresnio ir turtingesnio gyvenimo.

Sovietmetis mums ir mūsų tėvams suformavo supratimą, kad gyvenimas yra sunkus, pinigų nuolat trūko ir trūks, o dirbti reikia iki nukritimo, kitaip nutiks kas nors baisaus.

Gera žinia yra ta, kad viskas, ką mums reikia padaryti, – tai suvokti savo klaidas ir kasdienėje aplinkoje atpažinti varguolio dainą.

Na, o dabar pažvelkime, ar tu sakai sau, jog:

…čia tai jau tikrai ne man… ech, reikėjo anksčiau galvoti, tokius dalykus reikėjo daryti jaunystėje… gerų darbų dabar nėra… ne, man nepavyks, juk reikia pradinio kapitalo… ir pan..

Ar tu pastebėjai, kad pinigų neturintys žmonės kalba ir elgiasi panašiai?

Man gaila klausyti moterų, kurios kasdien vis iš naujo ir iš naujo savo kalbomis sėda į tą patį skurdo vežimą, o tada skundžiasi, kad joms trūksta pinigų.

Aš drąsiai galiu rašyti šia tema, kadangi gyvenime esu pabuvojusi abiejose stovyklos pusėse.

Aš taip pat augau sovietiniais metais ir gyvenau vadovaudamasi tais pačiais įsitikinimais.

Tėvai man kartojo, kad reikia sunkiai dirbti, kad tik vargo paragavęs žmogus yra geras… Būdama maža per giminės susibūrimus girdėdavau suaugusius, kalbančius apie žmones, kurie susikrauna turtus, o tada bjauriai elgiasi su aplinkiniais… jų niekas nemėgsta ir nuo jų nusisuka draugai bei artimieji.

Natūralu, kad mes tikėjome aplinka, kurioje augome, ir perėmėme savo tėvų įsitikinimus. Žinoma, kaip aš galėjau sau leisti mėgautis prabanga, jeigu giliai viduje žinojau, kad jeigu būsiu turtinga, nuo manęs nusisuks artimieji bei draugai?

Jeigu mano tėvai visą gyvenimą sunkiai dirbo ir taupė, kaip aš galiu leisti sau lengvai išlaidauti?

Tikriausiai tau irgi nesvetimos šios mintys?

Taigi užaugau ir sakiau sau, kad noriu gyventi gerai, bet kažkas viduje man neleido pasiekti tai, ko trokštu. Net jeigu gaudavau pinigų, tai jie tarsi išslysdavo man pro pirštus. Dažniausiai aš tiesiog nepastebėdavau finansinių galimybių… o jeigu pajusdavau, kad mane tuoj aplankys finansinė sėkmė, kažkaip jos „išvengdavau“.

Dabar suprantu, kad aš bijojau, o mano pasąmonė stengėsi išsukti mane nuo įsivaizduojamų pavojų.

Štai tada ir sužinojau, kad nesvarbu, ko noriu, mano gyvenimą valdo pasąmonė ir ji puikiai pasirūpina, kad aš nepapulčiau į „nemylimų ir turtingų“ žmonių kategoriją, kurie neturi draugų.

Tai, kad mūsų gyvenimą valdo pasąmonė, yra nenuginčijamas faktas, kurį jau prieš daug metų įrodė psichologai ir mokslininkai.

Taigi, šiandien mes drąsiai galime daryti išvadą, kad jeigu tavo gyvenime trūksta pinigų, tavyje „sėdi“ tau nenaudingi bei ribojantys įsitikimai, kurie priverčia nepastebėti pinigų ir galimybių.

Žinai, kuo aš didžiuodavausi?

…kad mąstau realistiškai ir esu blaiviai įsivertinusi savo jėgas. Norėjau patikti žmonėms ir kartojau, kad man daug nereikia, man ir taip gerai. Man užtenka ir paprastų dalykų, esu darbšti ir neišlepinta.

…mažas butukas, yra kur nusiprausti ir prigulti… kam čia dar draskytis. Gerų darbų Lietuvoje nėra, visas veiklas reikėjo pradėti tada, kai dar buvo tam palankios kainos, ir pan. Dabar jau traukinys nuvažiavo…

Man ir dabar graudu rašyti šiuos žodžius, kaip aš galėjau patikėti tokiais dalykais?

Dabar esu kur kas vyresnė ir nė akimirkos nesu pagalvojusi apie kur nors nuvažiavusį traukinį.

Bet tuomet man teko tik stebėti, kaip iš mano minčių ir žodžių gimė realūs dalykai…

Mes iš tiesų dažnai net nesusimąstome, kad pačios pasmerkiame save vargo vakarienei…

Todėl įsivardykime 4 tikrąsias priežastis, dėl kurių tu neturi pinigų…

  • Tai ribojantys įsitikinimai apie pinigus, kurie tau buvo perduoti tėvų, močiučių ir darželio auklėtojų.
  • Priežastis yra ta, kad tu pati kasdien save iš naujo ir iš naujo nuteiki trūkumui, kartodama tuos pačius, smegenis skalbiančius sakinius. (Norisi sakyti: „Ne, aš noriu pinigų, bet… tai gali būti tik tušti žodžiai, kuriais tu netrukus pati suabejosi!)
  • Vadovaudamasi tokiais įsitikinimais, tu bendrauji su žmonėmis, kurie turi tokį patį požiūrį, o tai reiškia, kad nuolat gauni patvirtinimą iš aplinkos, jog taip gyvena visi ir nieko čia nepakeisi.
  • Tu tiesiog nori likti komforto zonoje, nes tau baisu ką nors keisti… (Žinoma, tu to dažnai nepripažįsti, bet skaityk toliau, ir netrukus pati įsitikinsi…)

Gera žinia yra ta, kad mes šiandien galime tai pakeisti, bet pirmiausia turime išsiaiškinti, kas tau neleidžia prabangiai ir turtingai gyventi…

Kodėl mes norime pinigų, bet tuo pat metu bijome jų turėti?

Dažnai taip vyksta dėl to, kad su pinigais ateina atsakomybė, pasikeitimai bei baimė prarasti draugus.

Ar pritari minčiai, kad vos tik žmogaus gyvenime atsiranda pinigų, viskas pasikeičia 180 laipsnių kampu?

Atsiradus pinigų tu imi leisti laiką taip, kaip nori, imi rengtis kaip nori, kartais pasikeičia santykiai su aplinkiniais (pradedi lankytis tokiose vietose, kur tavo draugėms yra neįkandama), net tavo tėvai pakeičia požiūrį į tave. Imi bijoti prarasti pinigus. Imi būti atsakinga už juos…

Vargingas žmogus turi įprastą rutiną ir jo gyvenime retai reikia priimti sprendimus.

Dauguma iš mūsų iš tiesų bijo prarasti ramybę, abejoja, ar susitvarkys…

Dar vienas įdomus momentas, susijęs su baimėmis ir ribojančiais įsitikinimais…

Ar pastebėjai, kad kai kurie žmonės išvažiavę pailsėti į svečias šalis ima ir suserga?

Iš tiesų jau seniai yra pastebėta, kad kai kuriems žmonėms labai sunku leisti pinigus. Pvz., jeigu toks žmogus išvažiuoja atostogauti, bet giliai viduje nesijaučia vertas poilsio, tuomet jo pasąmonė jį tuoj pat išvaduoja iš kaltės jausmo…

Žmogų užpuola liga…

Tokiu būdu žmogus ima jaustis geriau. Jo įsitikinimas, kad atostogaujantis žmogus yra tinginys, paėmė viršų, o pasąmonė rado trumpiausią ir lengviausią kelią jam „išsisukti“.

Štai kaip paslaptingai veikia mūsų senelių palikimas.

Taigi, mieloji, mes nuoširdžiai tikimės, kad vadovaudamasi šiuo straipsniu ir savo šviesiu protu tu padėsi visoms šioms nesąmonėms tašką ir pagaliau leisi sau akies krašteliu žvilgtelėti į gyvenimą, kuris anksčiau buvo tik svajonė.

Pinigai – tai resursai ir galimybės….

Toliau pateiksime tau dar daugiau įdomių straipsnių apie pinigus, ir tu garantuotai susidraugausi su pinigais… atrasi daug nežinomų dalykų… ir svarbiausia, pagaliau leisi sau mėgautis turtingesniu ir gražesniu gyvenimu!

Mes taip pat kviečiame tave užtvirtinti išgirstą informaciją ir dar šį tą nuveikti savo labui. Tu juk žinai, kad nuo kalbų metas pereiti prie darbų, ar ne to mus mokė mamos?

Tavo šios savaitės užduotis…

Taigi, Mieloji, tavo kitos savaitės užduotis yra stebėti sakinius, kuriais mes suprogramuojame save nepritekliui.

Tai gali būti labai įdomu! Tu nustebsi, kiek daug tokių „programėlių“ sukasi tavo aplinkoje… Jos tiesiog tokios įprastos, kad yra nepastebimos… tokios „natūralios“, kad beveik negirdimos mūsų ausims….

Štai tu pasakoji mamai apie kokią nors savo idėją ar dienos naujieną, o ji sau ramiai sukasi virtuvėje ir „numeta“ vieną kitą sakinuką: „Na, na… atsargiai, dukrele, žiūrėk, kad neapgautų… Va, Irenos dukrai…“ Taip lašas po lašo ir akmenį pratašo…

O kiek kartų tėvai apie turtingus žmones yra kalbėję taip, tarsi jie būtų visai kitokie nei mes?.. Matai, turtingieji – tai kažkokie dievai, gražus ir spalvingas pasaulis priklauso tik jiems. Jie ir mes – tai Žemė ir dangus!

Kokia netiesa, jis priklauso ir mums… Tik dažnai mums reikia šiek tiek padirbėti su savimi, kad tuo patikėtume!

Būk budri ir atpažink šias „vargo sėklas“.

Jos tarsi piktžolės sudygsta tavo pasąmonėje ir užaugina vaisius, t. y. baimes ir įsitikimus, kurie neleidžia atsiverti tave supančiai gausai.

Štai dabar tu jau esi žengusi pusę žingsnio link savo išsilaisvinimo… Ar pasirengusi eiti toliau ir dar greičiau keliauti link gyvenimo, kurio tu, neabejotinai, esi verta?

Šiandien gali rinktis, kaip nori gyventi toliau. Ar leisi senai plokštelei groti tavo gyvenime? O gal esi pasirengusi pasiimti tai, kas tau priklauso?

Daugybė moterų galėtų gyventi nepalyginamai geriau, jeigu skirtų laiko pakeisti savo įsitikinimus. Būtent dėl to mes paruošėme šią neįtikėtiną pasąmoninę praktiką „PINIGŲ KARALIENĖ“, kurios pagalba, išmoksi pinigus į savo gyvenima pritraukti MOTERIŠKAIS BŪDAIS!

Jeigu nori daugiau pingių, būtinai peržiūrėk šį video…

Ačiū tau, kad esi su mumis!

Jokiu būdu nenuleisk rankų, Mieloji, ir nepasiduok.

Rūta.

P.S. Nuo šiandien stebėk tai, ką sakai sau ir kokius dalykus įsileidi į savo gyvenimą.

Prisimink! Kuo mažiau tu nori iš gyvenimo, tuo mažiau ir gauni!

Iš tiesų tavęs niekas nepagirs už tai, kad esi gera vargstanti moterėlė!

Visada norėk daugiau ir gausi tiek, kiek reikia. Svajokime, norėkime iš gyvenimo daugiau ir pastebėję, kad kas nors trukdo, raukime tai iš savo pasąmonės tarsi piktžoles, kurios trukdo išaugti gražioms gėlėmis.

Jeigu per drąsu žengti pirmą žingsnį, tai ženk nors pusę, o tada tave pagaus inercija ir nuneš ten, kur reikia. Mes juk moterys, mes stebuklingos! : )

Na, o jeigu pasiryši žengti keletą žingsnių, gyvenimas, apie kurį nedrįsai svajoti, pamažu pasirodys ne toks jau tolimas.

 Daugiau Šokolado Sielai straipsnių surasite čia – http://www.sokoladassielai.lt

Skaitykite EMN interviu su Šokoladas Sielai įkūrėja Rūta Banionyte –EMN Interviu su Rūta Banionyte

Share this article
FB video