EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

Rūta Banionytė, Originali Gražios Odos Paslaptis (2)

Originali Gražios Odos Paslaptis iš senovės Kinijos karališkosios šeimos moterų… kurią dabar naudoja daugybė Holivudo žvaigždžių!

Jeigu nori SUSTANGRINTI veido odą ir užkirsti kelią raukšlėms… jeigu nori atsikratyti PAPILKĖJIMO ir turėti SKAISTESNĘ veido odą… tokiu atveju tai bus vienas svarbiausių grožio įrankių, kokį tik gali turėti!

Rezultatai tokie neįtikėtini, jog modeliai, aktoriai, TV asmenybės, muzikantai ir jų makiažo specialistai neabejoja, kad ši priemonė geba sumažinti veido patinimą, išlyginti raukšles ir panaikinti pajuodusius paakius

Beje, tam reikia skirti vos 5 minutes ryte.

Šiandien ir tu gali pasinaudoti šia paprasta grožio paslaptimi ir atrodyti dešimt ar dvidešimt metų jaunesnė nei tavo bendraamžės… sustangrinti veidą užkertant kelią raukšlėms, pašalinti papilkėjimo, pajuodusių paakių, bei nuovargio žymes!

Ši paslaptis atkeliavo ir iki mūsų dienų. Kai kur tai vadinama „maža Holivudo paslaptimi“.  

Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Daisy Lowe, Alicia Keys yra pripažintos fanės!

Net VOGUE žurnalas rašė, kad „ši iš senovės Kinijos atkeliavusi odos priežiūros priemonė atpalaiduoja, stangrina ir nuramina veidą vos per kelias sekundes“.

Liz Kennedy, kuri yra atsakinga už garsiausių modelių odos paruošimą, prieš jiems lipant ant podiumo per TOME mados pristatymus taip pat naudoja šią neįtikėtiną priemonę.

Ši odos ekspertė atskleidė, kad tai būtina priemonė, norint greitai ir efektyviai atsikratyti patinusių paakių ir sugrąžinti spindinčias moters akis.

Pasirodo, net Kinijos imperatorių žmonos ir kitos įtakingos tų laikų moterys tai naudojo kaip vieną iš savo grožio paslapčių…

L. Chan, garsi kinų kilmės grožio specialistė, gyvenanti Niujorke, paskyrusi daugiau nei 40 metų veido odos priežiūrai, pasakė:

„Pirmą kartą tai pastebėjau Čing dinastijos muziejuje (Qing dynasty museum). Pasirodo, imperatoriai tai naudojo kaip vieną iš savo grožio paslapčių. Pradėjau eksperimentuoti su savo veidu ir likau sužavėta rezultatais.“

Moteris greitai integravo šį neįtikėtiną atradimą į tradicines grožio procedūras ir tokiu būdu prisilietė prie Madonos, Behati Prinsloo ir Naomi Campbell veidų.

Šis didžiuliais mitais apipintas senovės Kinijos stebuklas tūkstančius metų buvo laikomas grožio ir ilgaamžiškumo simboliu. Jį galėjai rasti kiekvienos turtingos ir galingos moters namuose!

Iškart noriu pasakyti, kad…

Tai NĖRA veido kremas… NĖRA serumas… NĖRA losjonas… ar veido drėkiklis.

Netrukus tau viską atskleisiu, tačiau leisk paminėti kai ką labai svarbaus apie tavo odą.

Pitsburgo universiteto dermatologijos daktarė Suzan Obagi sako: „Perkopus 20 metų, oda pradeda kasmet gaminti maždaug 1 proc. MAŽIAU kolageno.“

O kolagenas yra atsakingas už tavo odos stangrumą!

Taip pat su amžiumi mažėja elastino gamyba, kuris atsakingas už odos elastingumą.

Dėl to su laiku oda tampa dar plonesnė ir silpnesnė (t. y. ji nebeturi savyje tiek resurso, kad būtų lygi ir spindinti; todėl pradeda atsirasti raukšlių ir kitų nelygumų).

Prie viso to prisideda dar dvi nemalonios veido odos savybės, kurios yra DIDŽIAUSI JAUNYSTĖS PRIEŠAI:

  • nemalonus jaunystės priešas:

Mūsų akys yra apsuptos labai plona oda, kurioje lengvai kaupiasi skysčiai (dėl jų akys atrodo užtinusios ir pajuodusios).

Beje, atkreipk dėmesį, kad moterims senstant pirmiausia raukšlėjasi akių ir krūtinės sritys. Taip vyksta todėl, jog ten yra ploniausi odos sluoksniai.

  • nemalonus jaunystės priešas:

Veido raumenyse kaupiasi tiek daug įtampos, kad tai pradeda tiesiogiai daryti įtaką raukšlių atsiradimui (ypač ant kaktos ir aplink akis).

Ir tai akivaizdu: jeigu žmogus susinervinęs ar patiria daug streso, tai labai greit pasimato ant jo veido (juk kiekviena iš vyro veido išraiškos labai greit suprantame, ar jis grįžo iš darbo geros nuotaikos, ar susinervinęs).

Taigi greitas gyvenimo tempas, įtemptas tvarkaraštis, ankstyvi susitikimai, stresas, ašaros, ilgas sėdėjimas prie kompiuterio ekrano ar bemiegės naktys neišvengiamai paakius padaro užtinusius ir pajuodusius bei prideda daug raukšlių ant kaktos ir paakių.

Visa tai neišvengiamai pasendina tave dešimčia metų…

Taip pat mūsų veido oda turi dar vieną didžiulį priešą – GRAVITACIJĄ, kuri visada viską tempia žemyn. Kol moteris jauna, turi daug kolageno ir elastino, oda lengvai susitvarko.

Tačiau vėliau, jeigu oda nestiprinama ir jai neduodama papildomo postūmio iš išorės, natūraliai viskas TEMPIASI ŽEMYN. Akivaizdu, jog senų žmonių veido oda yra lyg ištempta. Tai daro gravitacija.

Taisyklė labai paprasta: jeigu nieko nedarysi su savo veidu, raumenys silpnės, raukšlių daugės ir gravitacija odą temps žemyn…

Štai kodėl buvo atrasta ši neįtikėtina grožio priemonė, kuri išlygina odą, panaikina rytinį patinimą, pajuodusius paakius, skatina kolageno bei elastino gamybą ir atpalaiduoja veidą.

Ši paslaptinga priemonė vadinasi NEFRITINIS VEIDO VOLELIS…

Nefritinis veido volelis yra paprasta grožio priemonė, kuri buvo populiari šimtmečius Kinijos aukštuomenėje. 

Šią priemonę kiekvieną rytą naudojo imperatorės bei turtingos moterys ir ji turėjo didžiulę teigiamą įtaką odai.

Teigiama, jog ji nuramina veido odą, patempia ją į viršų (prisiminkime gravitacijos pavojų), panaikina rytinį patinimą, gerina odos elastingumą (kadangi skatina kolageno gamybą), gerina kraujo cirkuliaciją ir padeda geriau įsisavinti naudojamus serumus ar drėkiklius.

Taip pat svarbu prisiminti, kad visas toksines medžiagas organizme valo LIMFA. Kuo intensyvesnė limfos cirkuliacija, tuo geriau išsivalo oda.

Jokia kosmetikos priemonė ar prausiklis nesugebės padaryti odos švytinčios, jeigu ji nebus išvalyta iš vidaus.

Nefritinis volelis išjudina visus susikaupusius šlakus ir kitus nereikalingus skysčius, kurie patenka į limfmazgius ir saugiai iškeliauja iš organizmo.

Būtent todėl tai ne tik sumažina rytinį veido patinimą ar lygina raukšles, bet ir padeda kraujo cirkuliacijai, kuri odą padaro spindinčią ir panaikina pajuodusius paakius.

Taip pat:

5 SVARBIAUSIOS priežastys išbandyti šią grožio priemonę jau šiandien:

1⃣ GERINA LIMFOS DARBĄ

Limfa mūsų sistemoje reikalinga tam, kad iš kūno surinktų visus toksinus ir kitas šiukšles. Jei moteris prastai maitinasi, mažai juda ar turi hormoninių problemų, limfa užsikemša.

Limfos kanaliukas pasidaro negyvas, ten pradeda kauptis vis daugiau toksinų, tad viskas pradeda šalintis per odą. Taip atsiranda spuogai, nuo kurių anksčiau aš labai daug kentėjau.

Volelis padeda išjudinti limfą ir greičiau iš kūno išmesti visus toksinus.

Taigi, jei kenti nuo spuogų, jei odai trūksta skaistumo ir spindesio, gali būti, kad volelis šį klausimą padės išspręsti.

2⃣ NEĮTIKĖTINA PREVENCIJA NUO VEIDO RAUKŠLIŲ

Yra daugybė mokslinių tyrimų, kurie įrodė, jog nuo 20 metų moterys pamažu pradeda praradinėti odos elastingumą.

Už odos elastingumą atsakingas kalogenas ir elastanas. Šių dviejų medžiagų pagalba, po oda susikuria elastingąs tinklas, kuris neleidžia odai raukšlėtis.

Su metais, kai tinklas sumažėja ir retėja, oda įdumba ir atsiranda raukšlės.

Kalogeną galima stimuliuoti maisto, papildų, masažo, bei įvairių mechaninių judesių pagalba. Volelis būtent ir atlieka mechaninę to tinklo stimuliaciją.

Jeigu savo veido odos visai nestimuliuosi ji neišvengiamai įdubs ir raukšlėsis (prisimink kas nutinka, kai ilgą laiką nenaudojama sugibsuota ranka).

Būtent todėl, šis volelis yra nuostabi prevencija nuo veido raukšlių, kurią naudojo net senovės Kinų imperatorių žmonos!

3⃣ NUIMA RYTINĮ VEIDO PATINIMĄ

Tikriausiai pastebėjai, jeigu vakare prisivalgai, ryte po akimis susikuria tamsūs maišeliai ir veidas atrodo patinęs.

Kai tu išsivažinėsi savo veidą voleliu, labai greit dings paburkimas, patinimas, nes pagerės kraujotaka. Taip daug greičiau oda atsigaus ir išryškės gražūs skruostikauliai.

Jei nori, kad tavo oda būtų geriausiame stovyje koks tik įmanomas, būtinai turi išbandyti šį neįtikėtiną grožio stebuklą.

4⃣ NUIMA VEIDO ĮTAMPĄ IR NUOVARGĮ

Daugumai moterų veido įtampa, bei nuovargis puikiai matosi ant veido. Šis nuostabus grožio įrankis labai greit atpalaiduos ir nuramins veido odą, tad atrodysi lyg nugriebusi grožio miego.

5⃣ PADEDA ĮSISAVINTI VEIDO KREMUS

Mano grožio mokytoja mane mokė, jog mūsų oda yra lyg žvyneliai, arba stogo čerpės, todėl užsitepus brangaus kremo ar serumo, patartina jį pavažinėti voleliu iš apačios į viršų, kad oda kuo daugiau pasisavintų.

Kitu atveju, mokėdama didelius pinigus už veido priemones, negauni tos naudos, kurią ištikro galėtum gauti…

Tai yra neįtikėtina grožio priemonė, kurią KIEKVIENA MOTERIS TURĖTŲ TURĖTI SAVO NAMIE..

Kuo anksčiau pradėsi, tuo greičiau galėsi džiaugtis rezultatais.

Net jeigu tau 18-a, 28-i, ar 48-i metai, ši grožio priemonė yra TIESIOG BŪTINA… ypač jeigu nori stangrios veido odos, skaistumo, bei patikrintos apsaugos nuo raukšklių!

Primenu, jeigu nieko su savo oda nedarysi, vieną rytą žiūrėdama į veidrodį pradėsi gailėtis, kad nesiėmei priemonių pristabdyti neišvengiamus odos senėjimo procesus.

Pradėk dabar, kad vėliau nereikėtų pykti ant savęs, kai vyras pradės žvalgyti į kitas… aplinkiniams tapsi nematoma… ir nebegirdėsi komplimentų, kaip gražiai atrodai…

KAIP RASTI TIKRĄ IR KOKYBIŠKĄ NEFRITINĮ VEIDO VOLELĮ?

Skaitykite toliau https://www.sokoladassielai.lt/volelis/

Daugiau puikių  “Šokoladas Sielai” straipsnių surasite https://www.sokoladassielai.lt

Perskaitykite EMN interviu su autore https://enlightenmentmedianews.com/ikvepiantis-interviu-ex-modelio-ir-los-andzelo-verslo-magnato-zmonos-ispazintis/

Visi “Šokoladas Sielai” straipsniai yra perspaudinti su autorės leidimu

 

 

 

Share this article
FB video