EMN - Enlightenment Media News - Benevolent News Presented With Love

Cart

“Šokolado sielai” 4 fantastiški patarimai plaukų priežiūrai

4 fantastiški patarimai, kaip vos per kelias savaites atgaivinti išsausėjusius, slenkančius, lūžinėjančius plaukus… ir lengvai sugrąžinti jų žvilgesį!

Mieloji, jeigu tavo plaukai yra nuvarginti saulės ir vandens, o tu nori kaip galima greičiau atstatyti jų gyvybingumą ir žvilgesį, siūlome pasinaudoti neįtikėtinai paprastais, bet labai efektyviais patarimais, kuriuos tau netrukus pateiksime.

Atėjus vasarai, dauguma mūsų pasineria į vandens ir saulės vonias. To pasekoje išdžiūsta mūsų oda bei plaukai, todėl juos tiesiog privalu palepinti kaukėmis, kremais ir įvairiais drėkinančiais purškalais.

Taigi, Mieloji, siūlome Tau keletą laiko patikrintų būdų, kaip pasirūpinti plaukais, kad jie neprarastų lankstumo, blizgesio ir ilgai džiugintų tave.

Šiandien odą paliksime ramybėje, bet pakalbėsime apie tai, kaip galime padėti savo plaukams.

Prieš pereinant į praktinę plaukų priežiūrą, aptarkime ir keletą svarbių energetinių subtilybių, kuriuos turi žinoti kiekviena moteris…

Plaukuose slypi moters jėga, galbūt todėl raganos puikuodavosi ilgais plaukais, apie kuriuos galima ir dabar paskaityti pasakose ir legendose.

Moters plaukuose taip pat kaupiasi emocijos, nuoskaudos ir kitos mums dažnai nereikalingos energetinės šiukšlės.

SVARBUS PATARIMAS: labai naudinga plaunant plaukus įsivaizduoti, kaip nuo jų teka nešvarumai. O plovimo pabaigoje, nupylus juos švariu vandeniu, reikia vizualizuoti, kad jie prisipildo šviesa ir drėgme.

Na, o dabar aptarkime keletą paprastų būdų, kurie yra laiko patikrinti ir ne ką prastesni nei šiuo metu populiarūs bei brangūs plaukų gaivinimo metodai.

1. Kokosų, argano arba alyvuogių aliejaus kaukė nakčiai. Per keletą valandų plaukas prisigeria naudingų medžiagų ir tampa kur kas atsparesnis vasaros saulei bei vėjui. Tereikia delnuose šiek tiek pašildyti aliejų ir juo pamasažuoti plaukus. Koncentruokimės į plaukų galiukus, bet nepamirškime ir šaknų.

Jeigu nenorite ištepti pagalvės, galima užsidengti plaukus polietilenine kepuraite. Aliejaus kaukes plaukams galvos plovimo “išvakarėse” darykite keletą mėnesių.

2. Plauko energetiką puikiai atstato rozmarino eterinis aliejus. Tad būtų puiku, jeigu į

aliejų, kuriuo masažuosi plaukus, įlašintum keletą lašų rozmarino eterinio aliejaus. Čia pravartu prisiminti ir moteriškos intencijos galias bei vizualizuoti, kaip noriai plaukai maitinasi tavo dėmesiu ir maistingomis medžiagomis.

3. Keletas šaukštelių obuolių acto daro stebuklus. Paimk pusės litro stiklainį vandens bei išmaišyk jame valgomąjį šaukštą obuolių acto. Perskalauk plaukus ir neskubėk jų nusausinti (bent 1-2 min.), o tuomet elkis taip, kaip esi įpratusi: leisk jiems natūraliai išdžiūti arba feno ir kitų priemonių pagalba suformuok šukuoseną.

4. Grįžtant prie mistinių ir energetinių paslapčių, norime tau priminti, jog plaukuose besikaupiančios energetinės šiukšlės “užkemša” plauko vamzdelį. Visai neseniai viena išmintinga moteris pasakojo, jog nekerpami plaukai gali užsikimšti ir tapti neimlūs priežiūros priemonėms bei aliejams.

Todėl, jeigu pastebėjai, jog nei viena iš mūsų siūlomų priemonių nepadeda, pabandyk pasikirpti plaukus nors 0,5 cm ir tokiu būdu “atpalaiduoti” emocijų bei susikaupusių energijų “kamštį”.

Visi čia išvardinti būdai yra sukaupti iš įvairių šaltinių bei patikrinti praktikoje. Pabandyk juos taikyti bent mėnesį ir nepamiršk pasidalinti su draugėmis sulauktais rezultatais.

Padėkime viena kitai tapti gražesnėmis bei patrauklesnėmis.

Tai yra vienas iš patarimų mūsų moteriškame leidinyje “ŠOKOLADAS SIELAI: Moteriškumo, Grožio ir Jaunystės PASLAPTYS”

Daugiau puikių  “Šokoladas Sielai” straipsnių surasite https://www.sokoladassielai.lt

Perskaitykite EMN interviu su autore https://enlightenmentmedianews.com/ikvepiantis-interviu-ex-modelio-ir-los-andzelo-verslo-magnato-zmonos-ispazintis/

Visi “Šokoladas Sielai” straipsniai yra perspaudinti su autorės leidimu

 

 

Share this article
FB video